alaundo Napisano 2 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Powiedzcie mi czy to ma sens z tym sklepem? co ja teraz musze sobie surowce kupowac zeby dojsc przynajmniej do top10? dla mnie to bezsens co mi z tego ze wydam tyle kasy na te dodatki jak po jakims czasie znudzi mi sie gra i tylko strace kase bez dodatkow tu nie ma szans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawek9199 Napisano 2 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 mialo nie byc floty za dodatki !! ;/ ehhh koncze gre jak tak ma byc;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 2 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Ciesz sie, ze ceny sa przynajmniej wysokie .Na U2 i U3 jest zaledwie 20 dodatkow za 4bln mixu.No coz... takie sa realia tej gry. Pozostaje wierzyc, ze uczciwa topka bedzie notorycznie jezdzic dodatkowiczow . http://www.iv.pl/images/81173818956650652302.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alaundo Napisano 2 Lipca 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 gram na u2 i wiem jak to jest ci z 1 i 2 miejsca maja bardzo duza przewage Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 2 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Tutaj pewnie az tak to razace nie bedzie...Jednak trzeba sie z tym pogodzic. Gra z czegos musi sie utrzymywac. Teraz sie ciesze, ze nie zrezygnowalem z gry na U2 na rzecz U4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawek9199 Napisano 2 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 no to srednio zaczyna sie robic;/ na poczatku byla mowa ze nie bedzie floty za dodatki ... wydajesz 20zl i juz masz ponad 100 OW ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 2 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Nie? Ja jestem chyba na 60 miejscu z floty i na chwile obecna wysle 1 SMSa i moge leciec na slawka czy Pocke.. (o ile nie uciekna oczywiscie xD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pocikola Napisano 2 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 albo 2 mil gs tyle co ja mam bywa ide na dluuuugi fs albo urlop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FallenOne Napisano 2 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 ten sklep to najgorszy pomysl jaki mogl tu zaistniec...mowie od razu, ze dla mnie gra z nobami ktorzy maja babanowych rdzicow i w jedna noc dochodza do top 5 z platynowa karta mamusi nie ma sensu...;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pocikola Napisano 2 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Nie tak na prawde geolog wystarczal ktos umial grac i robic eko to ok mogl kupic sobie geologa i wywalac 100 % wiecej... no ale sama surka to elo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alaundo Napisano 2 Lipca 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 BEZSENS!! ale no tak idzie latwo zarobic kase ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 2 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Sklep pozostanie taki, jaki jest, obecnie skrypt jest w koncowej fazie rozwoju i potrzebujemy duzych nakladow pienieznych do jego rozwoju oraz samego utrzymania. Temat zamykam, jednym sie bedzie podobac, innym nie, nie ma co na tym polemizowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi