Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej Wszystkim. Chciałem się tylko pożegnać, ponieważ podjąłem decyzje aby zakończyć już grę w ogam - powód jak u wielu - za dużo ta gra zabiera uwagi w życiu a to pogarsza jego jakość. Dzięki za wspólne pogadanki i plany takim graczom jak. , LadyDeath, Asura, Dziadek Stachu, Necro

Sienna11 - My już swoje wygraliśmy Generale :D Kontakt zostaje ;) Patrząc na tym czym się zajmujesz i odratowujesz 'złom' może lepszy nick toby był Generał_recykler :D

LadyDeath - dzięki za wymianę wiadomości, ożywiało to grę, przez co zwyczajnie milej ten czas minął. :)

Asura - Plan, zrealizujecie beze mnie :D

Dziadek Stachu - klepaj Pan swoje budynki i bij kolejne rekordy :)

Necro - fajny z Ciebie przeciwnik ale strategicznie to ja jestem MAESTRO i dałeś się ciągać jak chciałem :D . Mimo to. fajnie było przez chwile się po przepychać ale już nie chcę temu czasu poświęcać.

Kiros - Dzięki za wprowadzone zmiany w grze, pilnowanie tego 'bałaganu'. Wprowadzaj ten swój 'duży projekt' o którym wspomniałeś. Obniż cene Vacu o 20% i zrób jeden za 2000 astatów. I nie zmniejszaj po cichu wydobycia na farmach bo to widać xD :P

Sark - Priv.

Konto jest typowo flotowe, do oddania od dziś a prezentuje się tak:

Nick: MAESTHRON

25 Moonów 9900km2, teleporty11-12lvl w każdej gali.

Budynki 45.418.244.242.877, Miejsce 35

Badania 465, Miejsce 17

Flota 12.629.568.152.980, Miejsce 3

Obrona 108.597.680, Miejsce 110

Razem 1.183.221.108.223.600, Miejsce 3

FLOTA: 1.183.221.108.223.600 pkt.

Lekki myśliwiec: 40.000.000.000

Recykler: 505.000.000.000

Gwiazda Śmierci: 10.300.000.000

Pancernik: 12.000.000.000.000

Szperacz: 50.000.000.000

Ultra Transporter: 24.000.000.000

Suma procentów z RW

667.131.768.062 %

Napisano

Hej. Aktualne.

wiecznysen nie zezłomujesz Generała bo jest dla Ciebie za dobry i prędzej on zezłomuje Ciebie xD a Necro to sam bym zezłomował ale już mi się zbierać nie chciało.

Sality a Ty chyba masz konto na tym uni z tego co widziałem to na (u) ostatnio.

Napisano (edytowane)

Wieczny hahahah chyba zebys jak aisen pacjent i inni demontowali flote, ? hahahaha informuje cie i wszytkich ze ja juz oznaimilem ze na te flote poluje , bo nie pozwole by jakis palant co dostanie konto zdemontował ją, i informuje cie ze wszystkie konta w topce oprocz lady i dziadka te ktore byly i iII wykupione od dzisiaj juz nie ma dobrego serduzka ze szperacze lataja :) bo smiem twierdzic ze na ktoryms koncie przesiadujecie :)moja decyzja mam prawo bo jest to gra na ktorej polega pilnowanie floty :) 

Edytowane przez sienna11
Napisano

no tylko z tego strachu jak jakies konto ci ktoś da to nie demontuj tej floty bo dla was ta opcja powinna zostać zabrana hahaha :) ja nie wiem jak mozna byc takim kapiszonem wybudować flote panie aisen i ja zaraz zdemontować na drugi dzien wybudować połowe mniej i zaś bać sie uciekać i zdemontować xd coz poradze irolaz inteligencji zero :) i tak srasz żarem bo nie wiadomo na ktorym koncie pan teraz zasiadasz :) bo sie boisz tam trzepiesz gadkami by ci szperek nie ubito :)

Napisano

i chyba ten 1 % to dajesz mi na zezłomowanie ciebie , bo demontownia może byc szybsza odemnie hahaha :) zal normalnie :) odpowiadaj ile chcesz puki nie zobaczę ze zatkałeś buzke i sie przestałeś wypowiadać w jakim kolwiek temacie gdzie tylko zobacze twoje poboczne nicki bede wtryniał mojego brzydkiego ryja :) i flote ale uwazaj bo demontownia kontra Sjan  może być szybszy sian :D

Napisano

Ja mam jakieś konto na privo bo przejąłem nieaktywne a gram głównie na One bo tu chyba więcej się działo dlatego też zgłosiłem chęć przejęcia konta bo na privo od ''0'' nie chce mi się męczyć.