MAESTHRON Napisano 20 Czerwca Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca Hej Wszystkim. Chciałem się tylko pożegnać, ponieważ podjąłem decyzje aby zakończyć już grę w ogam - powód jak u wielu - za dużo ta gra zabiera uwagi w życiu a to pogarsza jego jakość. Dzięki za wspólne pogadanki i plany takim graczom jak. , LadyDeath, Asura, Dziadek Stachu, Necro Sienna11 - My już swoje wygraliśmy Generale Kontakt zostaje Patrząc na tym czym się zajmujesz i odratowujesz 'złom' może lepszy nick toby był Generał_recykler LadyDeath - dzięki za wymianę wiadomości, ożywiało to grę, przez co zwyczajnie milej ten czas minął. Asura - Plan, zrealizujecie beze mnie Dziadek Stachu - klepaj Pan swoje budynki i bij kolejne rekordy Necro - fajny z Ciebie przeciwnik ale strategicznie to ja jestem MAESTRO i dałeś się ciągać jak chciałem . Mimo to. fajnie było przez chwile się po przepychać ale już nie chcę temu czasu poświęcać. Kiros - Dzięki za wprowadzone zmiany w grze, pilnowanie tego 'bałaganu'. Wprowadzaj ten swój 'duży projekt' o którym wspomniałeś. Obniż cene Vacu o 20% i zrób jeden za 2000 astatów. I nie zmniejszaj po cichu wydobycia na farmach bo to widać xD Sark - Priv. Konto jest typowo flotowe, do oddania od dziś a prezentuje się tak: Nick: MAESTHRON 25 Moonów 9900km2, teleporty11-12lvl w każdej gali. Budynki 45.418.244.242.877, Miejsce 35 Badania 465, Miejsce 17 Flota 12.629.568.152.980, Miejsce 3 Obrona 108.597.680, Miejsce 110 Razem 1.183.221.108.223.600, Miejsce 3 FLOTA: 1.183.221.108.223.600 pkt. Lekki myśliwiec: 40.000.000.000 Recykler: 505.000.000.000 Gwiazda Śmierci: 10.300.000.000 Pancernik: 12.000.000.000.000 Szperacz: 50.000.000.000 Ultra Transporter: 24.000.000.000 Suma procentów z RW 667.131.768.062 % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LadyDeath Napisano 20 Czerwca Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 😔 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziadekstachu Napisano 21 Czerwca Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca MAESTHRON trochę szkoda że kończysz z grą ale co na to poradzimy 😔 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sality Napisano 21 Czerwca Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca Witam, chętnie przygarnę konto jeżeli aktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiecznysen Napisano 21 Czerwca Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca Witam przejmę chętnie konto i zezłomuje Necro i generała myślę że lepszej opcji nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAESTHRON Napisano 21 Czerwca Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca Hej. Aktualne. wiecznysen nie zezłomujesz Generała bo jest dla Ciebie za dobry i prędzej on zezłomuje Ciebie xD a Necro to sam bym zezłomował ale już mi się zbierać nie chciało. Sality a Ty chyba masz konto na tym uni z tego co widziałem to na (u) ostatnio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiecznysen Napisano 21 Czerwca Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca Bez problemu generał do zezłomowania daje mu 1% na zezłomowanie mnie ale spoko nie to nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sienna11 Napisano 22 Czerwca Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca (edytowane) Wieczny hahahah chyba zebys jak aisen pacjent i inni demontowali flote, ? hahahaha informuje cie i wszytkich ze ja juz oznaimilem ze na te flote poluje , bo nie pozwole by jakis palant co dostanie konto zdemontował ją, i informuje cie ze wszystkie konta w topce oprocz lady i dziadka te ktore byly i iII wykupione od dzisiaj juz nie ma dobrego serduzka ze szperacze lataja bo smiem twierdzic ze na ktoryms koncie przesiadujecie :)moja decyzja mam prawo bo jest to gra na ktorej polega pilnowanie floty Edytowane 22 Czerwca przez sienna11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sienna11 Napisano 22 Czerwca Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca i informuje ze niszcze mony po 9900 wiec nie wiem czy co kolwiek bedzie warte to zaraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiecznysen Napisano 22 Czerwca Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca Wow strach się bać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sienna11 Napisano 22 Czerwca Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca no tylko z tego strachu jak jakies konto ci ktoś da to nie demontuj tej floty bo dla was ta opcja powinna zostać zabrana hahaha ja nie wiem jak mozna byc takim kapiszonem wybudować flote panie aisen i ja zaraz zdemontować na drugi dzien wybudować połowe mniej i zaś bać sie uciekać i zdemontować xd coz poradze irolaz inteligencji zero i tak srasz żarem bo nie wiadomo na ktorym koncie pan teraz zasiadasz bo sie boisz tam trzepiesz gadkami by ci szperek nie ubito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sienna11 Napisano 22 Czerwca Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca i chyba ten 1 % to dajesz mi na zezłomowanie ciebie , bo demontownia może byc szybsza odemnie hahaha zal normalnie odpowiadaj ile chcesz puki nie zobaczę ze zatkałeś buzke i sie przestałeś wypowiadać w jakim kolwiek temacie gdzie tylko zobacze twoje poboczne nicki bede wtryniał mojego brzydkiego ryja i flote ale uwazaj bo demontownia kontra Sjan może być szybszy sian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sality Napisano 22 Czerwca Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca Ja mam jakieś konto na privo bo przejąłem nieaktywne a gram głównie na One bo tu chyba więcej się działo dlatego też zgłosiłem chęć przejęcia konta bo na privo od ''0'' nie chce mi się męczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiecznysen Napisano 22 Czerwca Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca Ty to jesteś kurdeeee z nikim głupszym nigdy nie pisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aisenn Napisano 22 Czerwca Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca Rozróżniaj osoby odklejeńcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leonardo_da_Vinci Napisano 23 Czerwca Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca Nie tam żebym się czepiał ale grzeczniej proszę do siebie pisać...dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi