MAESTHRON Napisano 23 Maja Zgłoszenie Napisano 23 Maja Kiros czy i dlaczego obniżyłeś kursy wymiany w handlarzu? Tryt na deuter. Nie jestem sam w tej opinii. Widać że od wczoraj lub dłużej coś jest nie tak. 60-70 prób i ani razu powyżej 440 cały czas sypie po 400-425 i ze dwa razy coś po 430. Wiem jak działało to wcześniej bo regularnie się z tego korzystało. Kurs +440 był średnio raz na 10 razy a teraz wcale nie ma. Cytuj
kiros Napisano 23 Maja Zgłoszenie Napisano 23 Maja Nie ma na to nikt wpływu, kaprys handlarza jest losowy i nikt i nic na niego nie wpływa, można trafić i 1000 razy bardzo nisko a i 1000 wysoko, przestancie mnie obwiniać o wszystko, jak ci nie pasuje to go nie używaj Cytuj
MAESTHRON Napisano 23 Maja Autor Zgłoszenie Napisano 23 Maja Hmmm. No dobra, pytałem kilku osób i potwierdziły że u nich też nisko. Zauważyłem ,że się nagle zmieniło więc zapytałem i nie obwiniam o nic, luzik. Dzięki za odpowiedź. Korzystać to chce, no nic trzeba czekać na lepszy kurs Cytuj
Dziadekstachu Napisano 26 Maja Zgłoszenie Napisano 26 Maja W dniu 23.05.2024 o 21:20, MAESTHRON napisał: Hmmm. No dobra, pytałem kilku osób i potwierdziły że u nich też nisko. Zauważyłem ,że się nagle zmieniło więc zapytałem i nie obwiniam o nic, luzik. Dzięki za odpowiedź. Korzystać to chce, no nic trzeba czekać na lepszy kurs Największy kurs to miałem 449 ale to jak Kiros mówi raz trafisz a czasami jest ciężko tak bywa czasami u handlarza Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi