MAESTHRON Napisano 23 Maja Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Maja Kiros czy i dlaczego obniżyłeś kursy wymiany w handlarzu? Tryt na deuter. Nie jestem sam w tej opinii. Widać że od wczoraj lub dłużej coś jest nie tak. 60-70 prób i ani razu powyżej 440 cały czas sypie po 400-425 i ze dwa razy coś po 430. Wiem jak działało to wcześniej bo regularnie się z tego korzystało. Kurs +440 był średnio raz na 10 razy a teraz wcale nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiros Napisano 23 Maja Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Maja Nie ma na to nikt wpływu, kaprys handlarza jest losowy i nikt i nic na niego nie wpływa, można trafić i 1000 razy bardzo nisko a i 1000 wysoko, przestancie mnie obwiniać o wszystko, jak ci nie pasuje to go nie używaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAESTHRON Napisano 23 Maja Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Maja Hmmm. No dobra, pytałem kilku osób i potwierdziły że u nich też nisko. Zauważyłem ,że się nagle zmieniło więc zapytałem i nie obwiniam o nic, luzik. Dzięki za odpowiedź. Korzystać to chce, no nic trzeba czekać na lepszy kurs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziadekstachu Napisano 26 Maja Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Maja W dniu 23.05.2024 o 21:20, MAESTHRON napisał: Hmmm. No dobra, pytałem kilku osób i potwierdziły że u nich też nisko. Zauważyłem ,że się nagle zmieniło więc zapytałem i nie obwiniam o nic, luzik. Dzięki za odpowiedź. Korzystać to chce, no nic trzeba czekać na lepszy kurs Największy kurs to miałem 449 ale to jak Kiros mówi raz trafisz a czasami jest ciężko tak bywa czasami u handlarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi