MAESTHRON Napisano 15 Maja Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Maja (edytowane) Mam propozycje by dać możliwość cofania tych technologii wstecz. Z czasem stać nas na więcej a Ci co kupili to we wcześniej fazie gry mogli by to sobie cofnąć i wykorzystać później. Można też dodatkowo zwiększyć limit z 3 do 5 lvl. Cena za cofnięcie o 1 lvl technologii wstecz 20 astatów. Cena w górę bez zmian. Edytowane 15 Maja przez MAESTHRON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stachu Napisano 15 Maja Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Maja Pytałem już kirosa o możliwość cofania to był na kategoryczne nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAESTHRON Napisano 15 Maja Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Maja A Ty Bacho byś chciał czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stachu Napisano 15 Maja Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Maja Jestem za tym aby była możliwość cofania wstecz ale nie wiem czy zwiększałbym limit 3 do 5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LadyDeath Napisano 15 Maja Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Maja Dobry pomysł ... oby Kiros wyraził zgodę na wprowadzenie go w życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiros Napisano 15 Maja Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Maja Juz nie raz powiedzialem, nie i przy tym zostane, jest to gra strategiczna i rowniez to nalezy do strategii jaka prowadzi kazdy graczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAESTHRON Napisano 15 Maja Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Maja No a jak dla przykładu ktoś przejął po kimś konto? Ale oki, nie to nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi