MAESTHRON Napisano 15 Maja Zgłoszenie Napisano 15 Maja (edytowane) Mam propozycje by dać możliwość cofania tych technologii wstecz. Z czasem stać nas na więcej a Ci co kupili to we wcześniej fazie gry mogli by to sobie cofnąć i wykorzystać później. Można też dodatkowo zwiększyć limit z 3 do 5 lvl. Cena za cofnięcie o 1 lvl technologii wstecz 20 astatów. Cena w górę bez zmian. Edytowane 15 Maja przez MAESTHRON Cytuj
Stachu Napisano 15 Maja Zgłoszenie Napisano 15 Maja Pytałem już kirosa o możliwość cofania to był na kategoryczne nie. Cytuj
Stachu Napisano 15 Maja Zgłoszenie Napisano 15 Maja Jestem za tym aby była możliwość cofania wstecz ale nie wiem czy zwiększałbym limit 3 do 5. Cytuj
LadyDeath Napisano 15 Maja Zgłoszenie Napisano 15 Maja Dobry pomysł ... oby Kiros wyraził zgodę na wprowadzenie go w życie. Cytuj
kiros Napisano 15 Maja Zgłoszenie Napisano 15 Maja Juz nie raz powiedzialem, nie i przy tym zostane, jest to gra strategiczna i rowniez to nalezy do strategii jaka prowadzi kazdy graczy. Cytuj
MAESTHRON Napisano 15 Maja Autor Zgłoszenie Napisano 15 Maja No a jak dla przykładu ktoś przejął po kimś konto? Ale oki, nie to nie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi