Stachu Napisano 12 Maja Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Maja Wiecie, że to nie od nas zależy tylko od kirosa, a dla niego najłatwiejszym sposobem będzie zrobienie ponownie rollbacka niż szukanie i dodawanie surek każdemu wiec małoprawdopodobne, że skorzysta z tej opcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAESTHRON Napisano 12 Maja Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Maja (edytowane) Wiem wiemy, lecz mamy też swoje rozumy i oczekiwania, w zgodzie z nimi grzecznie też czekamy, nikt się nie rzuca. Jakby każdy gracz poświęcił 1 minute i wkleił tutaj swoje straty, to kiros ogarnął by to w momencie i bez późniejszych roszczeń typu: 'sfarmiłem 2000 farm i surka mi przepadła' , 'A mi tryt' itp itd. Więc Nie zawsze najkrótsza droga jest najlepsza. Edytowane 12 Maja przez MAESTHRON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stachu Napisano 12 Maja Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 5 minut temu, MAESTHRON napisał: Wiem wiemy, lecz mamy też swoje rozumy i oczekiwania, w zgodzie z nimi grzecznie też czekamy, nikt się nie rzuca. Jakby każdy gracz poświęcił 1 minute i wkleił tutaj swoje straty, to kiros ogarnął by to w momencie i bez późniejszych roszczeń typu: 'sfarmiłem 2000 farm i surka mi przepadła' , 'A mi tryt' itp itd. Więc Nie zawsze najkrótsza droga jest najlepsza. No ja też bym tak wolał ale pozostaje tylko czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziadekstachu Napisano 12 Maja Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Maja Co do vacu to dziś na uni 21 o godzinie 4 rano wykupiłem vacu i zbierałem tryt i jak w filmie dzień świstaka wracam w te same miejsce i tracę czas i tryt, co 15 minut włączać Vacu i strata czasu. Wyplata do banku za utraconą flotę i po kłopocie i vaco przedłużyć ramach rekompensaty jak kiedyś Kiros robił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drak0 Napisano 12 Maja Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Maja skoro powiedział ze zrobi rolbacka to mam nadzieje ze to zrobi bo ja nic nie buduje nie odpalam vacu bo skoro ma byc cofka to szkoda mojej pracy. Jesli bedzie tak ze wroci surowce za flote to tez bedzie nie fer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAESTHRON Napisano 12 Maja Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Maja (edytowane) No to może i wrócić flote/surowce mi wszystko jedno. Z demontownią x2 i ilością surki jest najprościej. Nie było żadnej wiadomości w grze że będzie jakieś backup więc skąd założenie że będzie na 100%? Ja uznałem że bede klikał vacu no i klikam, kupiłem i chce skorzystać z tego. Widzę że inni podobnie. Farmy świecą pustkami więc widać, że dziś gracze byli aktywni i zbierali surke, więc dlaczego mielibyśmy to zaorać i robić od nowa? Rozwiązanie jest na prawdę proste i padło już na samym początku. 1. Założyć wątek: Zwroty 2.Wysłać wiadomość do graczy w grze aby podali na forum wartości utraconych 'fantów' w nowo powstałym wątku ''Zwroty'' w przeliczeniu na surowce 3. Przesłać surke do banków / odtworzyć flote 4 Cieszyć się spokojem i brakiem roszczeń. Można też kombinować, tylko po co? Edytowane 12 Maja przez MAESTHRON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziadekstachu Napisano 12 Maja Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 1 minutę temu, MAESTHRON napisał: No to może i wrócić flote/surowce mi wszystko jedno. Z demontownią i ilości surki jest najprościej. Nie było żadnej wiadomości w grze że będzie jakieś backup więc skąd założenie że będzie na 100%? Ja uznałem że bede klikał vacu no i klikam, kupiłem i chce skorzystać z tego. Widzę że inni podobnie, farmy świecą pustkami więc widać że dziś gracze byli aktywni i zbierali surke, dlaczego mielibyśmy to zaorać i robić od nowa? Rozwiązanie jest na prawdę proste i padło już na samym początku. 1. Założyć wątek: Zwroty 2.Wysłać wiadomość do graczy w grze aby podali na forum wartości utraconych 'fantów' w nowopowstałem wątku ''Zwroty'' w przeliceniu na surowce 3. Przesłać surke do banków / odtworzyć flote 4 Cieszyć się spokojem i brakiem roszczeń. Można też kombinować, tylko po co? I tu masz racje dziś drugi raz włączam badania i skracam trytem i tak w kuło i będziemy się cofać tak nie może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drak0 Napisano 12 Maja Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 6 godzin temu, kiros napisał: No ale jak zrobie backupa ze wczoraj to wszyscy beda mieli ten sam punkt wyjscia, u nikogo nie przybedzie ani nie ujmie wszyscy beda mieli to samo tu masz napisane ze bedzie backup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAESTHRON Napisano 12 Maja Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Maja (edytowane) 29 minut temu, Drak0 napisał: 7 godzin temu, kiros napisał: No ale jak zrobie backupa ze wczoraj to wszyscy beda mieli ten sam punkt wyjscia, u nikogo nie przybedzie ani nie ujmie wszyscy beda mieli to samo tu masz napisane ze bedzie backup No przecież już był: 05-12 11:16:17 +0200 Administrator kiros Backup - Niestety z powodów technicznych musiałem cofnąć serwer do ostatniego backupu który odbył się 11.05.2024 o godzinie 24:00:00 blokada ataków jest włączona dzisiaj do godziny 22:00 Przepraszam za niedogodności i życzę milej gry No to u mnie fakt nie przybędzie ale na pewno UJMIE i to drugi raz na tę chwile 7mln trytu + surka 1,5 bld w przeliczeniu na dex i cały czas rośnie. Edytowane 12 Maja przez MAESTHRON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziadekstachu Napisano 12 Maja Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Maja Zobaczymy co z tego wyjdzie właśnie jest Komunikat gry Moderujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiros Napisano 12 Maja Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Maja Wlasnie ukonczylem buckup dokladna data to 2024-05-12 00:05, blokada ataku bedzie wlaczona do jutra godziny 12:00 Pozdrawiam i przepraszam za klopot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LadyDeath Napisano 12 Maja Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Maja (edytowane) Backup, backupem ale szperaczy które były na FS-ie nadal brak Edytowane 12 Maja przez LadyDeath Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szaman Napisano 12 Maja Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Maja Wróciło do ostatniego backup, szperek nadal brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAESTHRON Napisano 12 Maja Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Maja (edytowane) U mnie to samo, floty brak Kiros, daj proszę znać ile tych bacupów jeszcze będzie bo nie wiem czy mam te vacu klikać 3 raz czy mieć na to wywalone Ps. Nie przepraszaj bo nie masz za co. Rozumiemy, stało się coś nad czym sam musisz podumać. Gracze znaleźli Ci prostsze rozwiązanie, wystarczy czasem przychylić się do sugestii. Edytowane 12 Maja przez MAESTHRON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drak0 Napisano 12 Maja Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Maja Uni 21 dalej jest problem ze nie ma floty .... uni one problem rozwiazany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziadekstachu Napisano 12 Maja Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Maja Kiros nie ma szperaczy, doba jest zmarnowana poszła do kosza i utracony tryt za dobę i było trzeba napisać żeby dziś olać tą grę bo szkoda czasu do usunięcia awarii. Wracamy do początkowego stanu, badania będę robić trzeci raz i utrata trytu co do jednej doby i płata do banku z doby porażka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAESTHRON Napisano 12 Maja Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Maja Bezpieczniej byłoby te surke wpłacić do banku z racji tego że jak się flota pojawi jutro po 12 (bo w sumie nie wiadomo czy tak się nie zadzieje) i żeby ktoś z tego powodu złoma nie dostał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szaman Napisano 12 Maja Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Maja I co dalej? niewiadomo? będą zwroty czy kolejny backup? Ten ostatni był identyczny do poprzedniego, czas leci 9 vacu V 1.200 nie zarabia, a zapłacone były. Co teraz Kiros powiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziadekstachu Napisano 12 Maja Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Maja To co dziś wpłaciłem do banku to nic się nie stało taki mały RESET do zera. Kiros olewam te grę na dziś, szperacze dziś obudowałem i nie mam zamiaru drugi raz to samo robić. Kiros zrób porządek z tym do końca i daj konkretną odpowiedz żeby ludzie mogli grać bez RESETU. Dzień świstaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAESTHRON Napisano 12 Maja Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Maja (edytowane) hehe, niezłe paradoksy, spodziewałem się odzyskania flotki/surki a straciłem jeszcze kolejną, którą wybudowałem kilka godzin temu. Fajnie xD Chciałoby się po hejtować ale człowiek już na to za dojrzały. 🙂 Edytowane 12 Maja przez MAESTHRON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiros Napisano 12 Maja Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Maja Gra wróciła do stanu że wczoraj, to jak masz cie mieć to z dzisiaj ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAESTHRON Napisano 12 Maja Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Maja (edytowane) Po prostu wykazuje kolejne straty. Flota była budowana. To jak z tym zwrotem? Edytowane 12 Maja przez MAESTHRON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szaman Napisano 12 Maja Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Maja (edytowane) Kiros, mógłbyś to przetłumaczyć? Gra wróciła do jakiegoś tam stanu (już ktoś pisał, dzień świstaka), ale floty nie wróciły. Ca na to poradzisz?? Edytowane 12 Maja przez Szaman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAESTHRON Napisano 12 Maja Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Maja (edytowane) Ja dziś przed 7 rano miałem jeszcze flote bo ją podrywałem żeby na rekordach była niewidoczna, potem około 10 już nie było. W moim przypadku coś się w tych godzinach zadziało. Edytowane 12 Maja przez MAESTHRON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stachu Napisano 12 Maja Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Maja (edytowane) Kiros wycofał dzisiejsze wszystkie ''klikania''. Czyli macie stan gry z północy. Jeżeli coś przez dzień zdobyliście, wyfarmiliście, wyklikaliście tego nie odzyskacie - czas zmarnowany - Jeżeli dziś tj. 12.05.2024 cos wybudowaliście również nie wroci Edytowane 12 Maja przez Bacho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi