Rafson Napisano 23 Grudnia 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2023 Wszystkim Wam życzę zdrowych wesołych i spokojnych świąt Bożego Narodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leonardo_da_Vinci Napisano 24 Grudnia 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2023 Wzajemnie, również życzę wszystkim wszystkiego co najlepsze, zdrowia, miłości, spokojnych Świąt w rodzinnej atmosferze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szaman Napisano 24 Grudnia 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2023 (edytowane) Również życzę wszystkim zdrowych, wesołych i pogodnych świąt. Edytowane 24 Grudnia 2023 przez Szaman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiros Napisano 24 Grudnia 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2023 Leonardo_da_Vinci dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leonardo_da_Vinci Napisano 29 Grudnia 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2023 To teraz życzenia na Nowy Rok mordeczki. Zdrowia, Zdrowia i jeszcze raz pieniędzy Najlepszego Ps. Do 4.01 mnie nie ma mam sjestę więc proszę mi nie rozrabiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiros Napisano 31 Grudnia 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafson Napisano 31 Grudnia 2023 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2023 Życzę Wam szczęśliwego nowego roku aby ten nowy 2024 był lepszy i udanej zabawy sylwestrowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szaman Napisano 31 Grudnia 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2023 Wszystkim graczom i operatorom szczęśliwego całego nowego roku życzę wszelkich szczęśliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi