pdoktor85 Napisano 23 Marca 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2023 Mam taką propozycję na uni 21 żeby znieść urlop graczowi aXekuror ma bana na długi czas za wiadomo co?więc niech to konto będzie wolne i niech będzie farma dla innych graczy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anorexia999 Napisano 24 Marca 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2023 Popieram to.Tak samo i zniesienie Limitu magazynow idlerow.Ale cisza i zero reakcji Administratora...czyli nic nowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziadekstachu Napisano 26 Marca 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2023 Ja się chciałem spytać dlaczego na uni 8 . 10. i 2020 nie ma, 2 dodatkowe sloty oraz brak czarnej dziury na ekspedycjach do 02.04.23 godz 22:00 na tych uniach. Nagrody za aktywność powinny być dla graczy co już wcześniej było tu taj pisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi