Anorexia999 Napisano 17 Lutego 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2023 Witam,pewnie juz byl poruszany ten temat.Ale zastanawiam sie nad magazynami idlerow...wiecznie zapelnione z bardzo malymi ilosciami surowcow.Gdy by tak zniesc to ograniczenie i uwolnic ten potencjal.To cos by ruszylo,czy mam racje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiecznysen Napisano 17 Lutego 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2023 (edytowane) gra jest martwa i nic nie da żadna zmiana polecam zwykły ogame 100+ graczy Edytowane 17 Lutego 2023 przez wiecznysen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anorexia999 Napisano 18 Lutego 2023 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2023 Ale moze pomoze nowym graczom.Dzieki za polecenie...ale tam juz jestem ponad 15 lat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiros Napisano 19 Lutego 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2023 Ale magazyny chodza wtedy juz na + 100% Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anorexia999 Napisano 19 Lutego 2023 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2023 Dobrze ale jest jedno ale...jest sporo kont ktore maja ograniczone magazyny do okolo 500kkk surowcow.Na to sie nie oplaca latac.znaczne powiekszenie zacheci do budowania jakiejs floty i farmienia co daje szybszy rozwoj nowym graczom jak i starym ktorzy sie zainteresuja nowymi celami,nawet zadan nie ma jak wykonac bo tak malo flot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziadekstachu Napisano 19 Lutego 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2023 Anorexia999 ma rację coś trzeba z tym zrobić żeby się opłacało latać na takie farmy, zmiana nagród w skrzynkach i za aktywność w grze zwiększająca nagroda i w zadaniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafson Napisano 20 Lutego 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2023 Być może Szef pomyśli o nagrodach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anorexia999 Napisano 20 Lutego 2023 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2023 Czyli jest wiecej zainteresowanych na wprowadzenie zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafson Napisano 21 Lutego 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2023 Ja to bym połączył wszystkie uni w jedno Mega uni i by się grało ? A dodatkowo to bym zrobił jeszcze tak, jeżeli gracz gra na trzech uni to bym jego konta złączył w jedno i wtedy to była by jazda aż by się grać chciało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziadekstachu Napisano 21 Lutego 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2023 Rafson Myślę tak jak już mówisz o kontach to nie łączyć ich razem ale grasz na 3 na jednej uni jak dziś na uni 1 ,2,3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafson Napisano 22 Lutego 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2023 Co musi być zrobione jakieś zmiany bo nic z tej gry nie będzie a będzie szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anorexia999 Napisano 23 Lutego 2023 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2023 Wiec moze wypowie sie Administrator i podejmie jakas decyzje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stachu Napisano 27 Kwietnia 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2023 Ja nie dawno powróciłem do gierki i widzę faktycznie, że nawet nie ma za kim latać. Może faktycznie jakieś połączenie uni z rekompensatą dla tych co mają też konta na innych uni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi