KrugeRson Napisano 26 Września 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2022 Witam. Pisze w imieniu graczy z uni21. Chcielibyśmy się zorientować jak długi okres czasu będą występować odczuwalne ostatnimi czasy mocne lagi. Nie da się zrobić absolutnie nic. Wysłanie floty na FS graniczy z cudem, nie wspominając już o farmieniu czy zwykłym rozbudowywaniem Kont. Nie byłoby tematu gdyby nie fakt, że gra poniekąd sprowadza się do Pay2Win zatem każdy (dobrowolnie oczywiście) który zainwestował jakiś grosz w tę grę nie ukrywam ale jest mocno poirytowany. Niektórzy do tego stopnia że rozważają wzięcie urlopu i zakończenie z grą. Zatem proszę o jakąś konkretną datę poprawy, usunięcia lagów i powód dlaczego one wystepują. Dziękuję z góry i Pozdro ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abbadon Napisano 26 Września 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2022 Witam. Ogólnie to powód mnie nie interesuje lecz jak najszybsze usunięcie tego problemu. To chyba stoi na jakimś ruskim serwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACNOLOGIA Napisano 26 Września 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2022 Dobra sory ... to znowu ja xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abbadon Napisano 27 Września 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2022 Podłączam się . U mnie dużo nie ma ale vacabulatory stoją , zworty za przestój powinny być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiros Napisano 27 Września 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2022 Niestety nie mam nic z tym wspolnego , serwer jest sprzatany cyklicznie przezemnie. poblem lezy u operatora serwera i w dalszym ciagu czekam na jakies info, jak tylko sie zakonczy to lagowanie to przedluze wam geologi i vacubulatory za ten przestuj KrugeRson dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abbadon Napisano 28 Września 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2022 przestuj znowu...straszne to zaczyna być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abbadon Napisano 29 Września 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2022 kurczaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiros Napisano 30 Września 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2022 Dzisiaj wieczorem bede przeprowadzal serwis na inny serwer, mam nadzieje ze pojdzie sprawnie i szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pdoktor85 Napisano 30 Września 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2022 A do kiedy będą wzbronione ataki na aktywnych graczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiros Napisano 30 Września 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2022 Nie wiem jeszcze, przynajmniej do 12h po przeniesieniu serwera, ale nie wiem ile mi to zajmie dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Purtk Napisano 30 Września 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2022 WAŻNE ZE COŚ SIĘ DZIEJE W CELU POPRAWY SYTUACJI.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pdoktor85 Napisano 30 Września 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2022 Dokładnie tak ważna że się coś dzieje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leonardo_da_Vinci Napisano 30 Września 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2022 Zawsze coś sie dzieje tylko na wszystko potrzeba czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiros Napisano 2 Października 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2022 Przepraszam ze tak długo, ale niestety było kilka komplikacji i trudno było się z tym uporać, blokada ataku jest jeszcze dzisiaj do godz 20:00, w ramach rekompensaty przedłużyłem wszystkim vacubulatory o 14 dni i dodałem 150 astatów na Geologów, admirałów i inne na które straciliście czas przez ten ostatni tydzień. Bardzo przepraszam za to cale zamieszanie i dziękuje za cierpliwość. Pozdrawiam LadyDeath dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pdoktor85 Napisano 2 Października 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2022 No i super dzięki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi