Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Pisze w imieniu graczy z uni21. Chcielibyśmy się zorientować jak długi okres czasu będą występować odczuwalne ostatnimi czasy mocne lagi. Nie da się zrobić absolutnie nic. Wysłanie floty na FS graniczy z cudem, nie wspominając już o farmieniu czy zwykłym rozbudowywaniem Kont. Nie byłoby tematu gdyby nie fakt, że gra poniekąd sprowadza się do Pay2Win zatem każdy (dobrowolnie oczywiście) który zainwestował jakiś grosz w tę grę nie ukrywam ale jest mocno poirytowany. Niektórzy do tego stopnia że rozważają wzięcie urlopu i zakończenie z grą. Zatem proszę o jakąś konkretną datę poprawy, usunięcia lagów i powód dlaczego one wystepują. 

Dziękuję z góry i Pozdro ??

Napisano

Niestety nie mam nic z tym wspolnego , serwer jest sprzatany cyklicznie przezemnie. poblem lezy u operatora serwera i w dalszym ciagu czekam na jakies info, jak tylko sie zakonczy to lagowanie to przedluze wam geologi i vacubulatory za ten przestuj

Napisano

Przepraszam ze tak długo, ale niestety było kilka komplikacji i trudno było się z tym uporać, blokada ataku jest jeszcze dzisiaj do godz 20:00, w ramach rekompensaty przedłużyłem wszystkim vacubulatory o 14 dni i dodałem 150 astatów na Geologów, admirałów i inne na które straciliście czas przez ten ostatni tydzień.

Bardzo przepraszam za to cale zamieszanie i dziękuje za cierpliwość.

Pozdrawiam :)