Skocz do zawartości

Przyspieszenie Uni  

10 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy przyspieszyć starsze Uni?

• Tak
      9
    • Nie
      1

Ankieta została zamknięta

• Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.
  • Ankieta została zamknięta 11.06.2021 o 13:00

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Tak jak w tytule może by tak odświeżyć starsze Uni i dać im prędkości wszystkie z u21 i zwiększyć kolonizacje do 25 planet.

Zawsze to lekki powiew świeżości :)

Edytowane przez AiSeN
Napisano
Teraz, Rafson napisał:

na tych obecnych uni..jest bardzo mało aktywnych graczy..a co dopiero na następnym...moim zdanie nie ma sensu

Przecież nie napisałem o otwarciu nowego Uni tylko o nadaniu prędkości z U21

Napisano

To bardzo dobry pomysł! 

Parametry uni 2021 są dla mnie idealne i chętnie widział bym je na moim uni20 i nie tylko speed floty ale również wyższe eko :)

Ps. Zabrał bym też złom z obrony na u20, na tym etapie gry on niema już sensu. 

Napisano

jeszcze miałem taki pomysł żeby zrobić zakrzywienie galaktyk , czyli np z  1: 499  na  2: 10  było  tylko dziesięć systemów   , albo ze 8: 20  na 7: 450   było  70 systemów  a nie cała gala ...

Napisano

Witam,

pomysł jest do zrealizowania, ale potrzeba trochę więcej głosów. Zorbie ankietę i wtedy będziemy działać.

Pozdrawiam :)

Napisano
Wyniki z ankiety:
Nie 39,7%
Tak 60,3%
w takim razie termin na przyspieszenie reszty uniwersum wyznaczam na przyszły weekend 25.06.21 do 27.06.21
Napisano

Chcialem poinformoac ze parametry predkosci wydobycia  na uniwersum 8,10 i 2020 zostaly przed chwila zmienione na takie same jak na uniwersum 21 czyli Szybkość: x600 Wydobycie: x400

Pozdrawiam i zycze milej zabawy :)