Sky-Yu Napisano 27 Maja 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2021 Nasz nick: MarekSTreść blokady: MultikontoNick SGO, który nałożył bana: kirosSzczegółowy opis sytuacji, charakteru bana: Ban za multikonto. Posiadam stare konto na którym do zeszłego roku grałem Sky-Yu. Od zeszłego roku MarekS oddał Mi konto i nie używałem w ogóle swojego poprzedniego konta. Jedynie co robiłem na starym koncie to się logowałem i aktywowałem urlop. Konto chciałem oddać znajomym ale nikt nie chciał. Ostatni raz logowałem się na stare konto około 2/3 dni temu aby aktywować urlop. Stare kontro z sentymentu nie usunąłem ( to był błąd). Grałem tylko na koncie MarekS. Proszę o zdjęcie bana z konta MarekS. Stare kontro związku z tym wszystkim co się stało proszę najlepiej usunąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GREGx Napisano 27 Maja 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2021 @kiros nie odpuszczaj bana, bo ten cały MarekS to jakiś wałkarz był... skupowanie topowych kont to jakaś plaga na u8 ? Juz praktycznie nie ma czego farmic , żarty, żarty żarty !!! Tempy dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sky-Yu Napisano 27 Maja 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2021 O czym Ty piszesz ? Dostałem konto po MarekS grałem na nim już przeszło 8 miesięcy. Jeśli by wcześniejszy właściciel konta był wałkarzem to by wyłapał bana a z tego co wiem nic takiego nie było. Po za tym temat toczy się obecnego właściciela konta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiros Napisano 28 Maja 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2021 Prosze zglosic gre z 1 IP, to wtedy nie bedzie takich sytuacji. Konta zostaly odblokowane Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sky-Yu Napisano 28 Maja 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2021 Dzięki wielkie. Zgłosiłem grę z jednego IP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi