Sky-Yu Napisano 27 Maja 2021 Zgłoszenie Napisano 27 Maja 2021 Nasz nick: MarekSTreść blokady: MultikontoNick SGO, który nałożył bana: kirosSzczegółowy opis sytuacji, charakteru bana: Ban za multikonto. Posiadam stare konto na którym do zeszłego roku grałem Sky-Yu. Od zeszłego roku MarekS oddał Mi konto i nie używałem w ogóle swojego poprzedniego konta. Jedynie co robiłem na starym koncie to się logowałem i aktywowałem urlop. Konto chciałem oddać znajomym ale nikt nie chciał. Ostatni raz logowałem się na stare konto około 2/3 dni temu aby aktywować urlop. Stare kontro z sentymentu nie usunąłem ( to był błąd). Grałem tylko na koncie MarekS. Proszę o zdjęcie bana z konta MarekS. Stare kontro związku z tym wszystkim co się stało proszę najlepiej usunąć.
GREGx Napisano 27 Maja 2021 Zgłoszenie Napisano 27 Maja 2021 @kiros nie odpuszczaj bana, bo ten cały MarekS to jakiś wałkarz był... skupowanie topowych kont to jakaś plaga na u8 ? Juz praktycznie nie ma czego farmic , żarty, żarty żarty !!! Tempy dodał reakcję 1
Sky-Yu Napisano 27 Maja 2021 Autor Zgłoszenie Napisano 27 Maja 2021 O czym Ty piszesz ? Dostałem konto po MarekS grałem na nim już przeszło 8 miesięcy. Jeśli by wcześniejszy właściciel konta był wałkarzem to by wyłapał bana a z tego co wiem nic takiego nie było. Po za tym temat toczy się obecnego właściciela konta.
kiros Napisano 28 Maja 2021 Zgłoszenie Napisano 28 Maja 2021 Prosze zglosic gre z 1 IP, to wtedy nie bedzie takich sytuacji. Konta zostaly odblokowane Pozdrawiam
Sky-Yu Napisano 28 Maja 2021 Autor Zgłoszenie Napisano 28 Maja 2021 Dzięki wielkie. Zgłosiłem grę z jednego IP.
Rekomendowane odpowiedzi