EL_PISTOLERO Napisano 6 Maja 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2021 Witam czy tylko mnie drażni przeliczenie co godzina czy was też? Bo nie dość że strata czasu to do tego strata deu nie można porządnie nic zrobić bo zapewne nikt nie chce by flota widoczna była w rekordach i inni gracze wiedzieli czyms się dysponuje... a fsy cało dniowe również sensu nie mają bo jak się znajdzie czyjaś flotę poprzez zdjęcie moona która wraca w niedługim czasie czy znalezienie nawet czyjeś floty gdy ta wyląduje tuż po przeliczeniu nie ma sensu bo flota w locie całymi dniami i nie ma nawet czym polecieć owszem dla wygodnickich jest to przyjemne i może praktyczne bo czekają co 1h na przeliczenie patrzą w rekordy kto jest i szukają zamiast zapolować porządnie jak to miało miejsce wcześniej... Moim skromnym zdaniem można by ograniczyć przeliczenie do 2-3 razy na dobę... 6 rano 22 wieczorem albo 6 rano 12 w południe 22 wieczorem było by to myślę lepsze rozwiązanie niż to co jest teraz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafson Napisano 6 Maja 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2021 Tak to już jest i widać większości to pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AiSeN Napisano 6 Maja 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2021 Po to się gra flotą żeby ja pilnować nie ważne czy co godzinę czy tak jak było wcześniej. Wystarczy bazować na dobrych fsach nic więcej. W sumie dziwi mnie to że piszesz to Ty bo dla lotników coś takiego jest na plus a nie na minus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafson Napisano 6 Maja 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2021 Zgadzam się dobrze napisane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Henriy Napisano 4 Lipca 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2021 Mam takie same odczucia w tej sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi