show Napisano 22 Marca 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2021 (edytowane) Witam , chciałem się z wami wszystkimi przywitać i powiedzieć ,że bardzo podoba mi się wasz serwer Nie grałem w ogame już dobrych kilka lat ale ogam.online wciągną mnie po same uszy, na razie U21 ale na pozostałe uni też pewnie kiedyś zajrzę. Pozdrawiam serdecznie, ShowTime Edytowane 22 Marca 2021 przez show Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bencfal Napisano 22 Marca 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2021 No witaj. Powodzonka i do zobaczenia w galaktyce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EL_PISTOLERO Napisano 22 Marca 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2021 Siemanko miłej gry życzę i do zobaczenia w reckach ?? żarcik to tylko gra i nie ma co chować głowy w piasek jak taki kzh dostał zloma i konto skasował ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leonardo_da_Vinci Napisano 24 Marca 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2021 Administracja również pozdrawia, życzymy miłej i owocnej gry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi