Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Chłop z kompleksem samotnika, pisze w poszukiwaniu znajomych w internetach. 

Cieszę się, że dostarczasz ludziom takim jak ja, rozrywki w postaci błaznowania, szkoda tyle, że to nie dwór Jagiellonów, a zwykła gierka internetowa.

Winiu [5:3:7] Brak Tematu
-
Wiesz, że ja wiem jak ktoś oszukuje :)

Nie ładnie z Twojej strony.

Zgłoszę to kirosowi, nie będę wnosil o bana bo stracę dobra farmę, ale niech Cie obserwuję żebys grał uczciwie jak wszy
scy.

Winiu [5:3:7]

Brak Temat

-
Tak jak pisałem. Nie dopuszczę do zbanowania Ciebie. Muszę mieć co farmic przecież :)

Dla jednych Pan Winiu to kiepski gracz, dla drugich człowiek, który stoczył się pisząc pogróżki w stylu "jestem konfidentem ale nie do końca" :D pozdrawiam i życzę uśmiechów na twarzy. 

Edytowane przez kwas
Napisano
8 minut temu, kwas napisał:

Chłop z kompleksem samotnika, pisze w poszukiwaniu znajomych w internetach. 

Cieszę się, że dostarczasz ludziom takim jak ja, rozrywki w postaci błaznowania, szkoda tyle, że to nie dwór Jagiellonów, a zwykła gierka internetowa.

Winiu [5:3:7] Brak Tematu
-
Wiesz, że ja wiem jak ktoś oszukuje :)

Nie ładnie z Twojej strony.

Zgłoszę to kirosowi, nie będę wnosil o bana bo stracę dobra farmę, ale niech Cie obserwuję żebys grał uczciwie jak wszy
scy.

Winiu [5:3:7]

Brak Temat

-
Tak jak pisałem. Nie dopuszczę do zbanowania Ciebie. Muszę mieć co farmic przecież :)

Dla jednych Pan Winiu to kiepski gracz, dla drugich człowiek, który stoczył się pisząc pogróżki w stylu "jestem konfidentem ale nie do końca" :D pozdrawiam i życzę uśmiechów na twarzy. 

????????? jutro idę na policję powiem ze mnie żona zgwałciła dziś w pracy ale nie do końca bo sam z nią poszedłem do łazienki ???

Napisano
2 godziny temu, GREGx napisał:

Nie znam was pany ale R102 brzmi jak jakiś rodzaj baterii do wibratora...  może faktycznie ktoś musiał pomóc twojej żonie, a ty poszedłeś z nią żeby zobaczyć jak się to robi

czesto musisz używać skoro wiesz jak działa wibrator i bateria :D 

Napisano

Co w tym dziwnego? 

Wiem, że oszukujesz, ale nie zgłoszę, bo stracił bym farmę, chyba że nie wiesz, ze zbanowanych nie można atakować. Dla mnie to logiczne. 

Napisano

Myślałeś że się ludzi śmiać będą a śmiejesz się tylko Ty. ?‍♀️?‍♀️?‍♀️

Bardziej ośmieszyłeś siebie niż mnie. Nie pykło Ci ?

Napisano

Odpisze ostatni raz i nie będę zaśmiecał forum. 

Zbanowanie Ciebie było by nie na rękę nikomu... 

Kiros stracił by bankomat

Ja stracił bym słabego gracza z dużym Eko czyli inaczej FARMĘ 

Ty stracił byś frajdę 

Napisano

Parobek :D dobre :D kwasiku widzę ze już zaczynasz odczowac syndrom top 1 :) wywyższając się możesz bardzo szybko spaść :) życzę wszystkiego kwaśnego :)