kwas Napisano 19 Marca 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2021 (edytowane) Chłop z kompleksem samotnika, pisze w poszukiwaniu znajomych w internetach. Cieszę się, że dostarczasz ludziom takim jak ja, rozrywki w postaci błaznowania, szkoda tyle, że to nie dwór Jagiellonów, a zwykła gierka internetowa. Winiu [5:3:7] Brak Tematu - Wiesz, że ja wiem jak ktoś oszukuje Nie ładnie z Twojej strony.Zgłoszę to kirosowi, nie będę wnosil o bana bo stracę dobra farmę, ale niech Cie obserwuję żebys grał uczciwie jak wszyscy. Winiu [5:3:7] Brak Temat - Tak jak pisałem. Nie dopuszczę do zbanowania Ciebie. Muszę mieć co farmic przecież Dla jednych Pan Winiu to kiepski gracz, dla drugich człowiek, który stoczył się pisząc pogróżki w stylu "jestem konfidentem ale nie do końca" pozdrawiam i życzę uśmiechów na twarzy. Edytowane 19 Marca 2021 przez kwas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EL_PISTOLERO Napisano 19 Marca 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2021 8 minut temu, kwas napisał: Chłop z kompleksem samotnika, pisze w poszukiwaniu znajomych w internetach. Cieszę się, że dostarczasz ludziom takim jak ja, rozrywki w postaci błaznowania, szkoda tyle, że to nie dwór Jagiellonów, a zwykła gierka internetowa. Winiu [5:3:7] Brak Tematu - Wiesz, że ja wiem jak ktoś oszukuje Nie ładnie z Twojej strony.Zgłoszę to kirosowi, nie będę wnosil o bana bo stracę dobra farmę, ale niech Cie obserwuję żebys grał uczciwie jak wszyscy. Winiu [5:3:7] Brak Temat - Tak jak pisałem. Nie dopuszczę do zbanowania Ciebie. Muszę mieć co farmic przecież Dla jednych Pan Winiu to kiepski gracz, dla drugich człowiek, który stoczył się pisząc pogróżki w stylu "jestem konfidentem ale nie do końca" pozdrawiam i życzę uśmiechów na twarzy. ????????? jutro idę na policję powiem ze mnie żona zgwałciła dziś w pracy ale nie do końca bo sam z nią poszedłem do łazienki ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EL_PISTOLERO Napisano 19 Marca 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2021 2 godziny temu, GREGx napisał: Nie znam was pany ale R102 brzmi jak jakiś rodzaj baterii do wibratora... może faktycznie ktoś musiał pomóc twojej żonie, a ty poszedłeś z nią żeby zobaczyć jak się to robi czesto musisz używać skoro wiesz jak działa wibrator i bateria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu Napisano 19 Marca 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2021 Co w tym dziwnego? Wiem, że oszukujesz, ale nie zgłoszę, bo stracił bym farmę, chyba że nie wiesz, ze zbanowanych nie można atakować. Dla mnie to logiczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kwas Napisano 19 Marca 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2021 O i dalej błaznuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kwas Napisano 19 Marca 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2021 @Winiu czemu nie przestrzegasz regulaminu zatem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu Napisano 19 Marca 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2021 Myślałeś że się ludzi śmiać będą a śmiejesz się tylko Ty. ?♀️?♀️?♀️ Bardziej ośmieszyłeś siebie niż mnie. Nie pykło Ci ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kwas Napisano 19 Marca 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2021 2. Obowiązkiem użytkownika jest powiadomienie administracji o znalezionych błędach lub lukach w oprogramowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu Napisano 19 Marca 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2021 Błędy i luki w oprogramowaniu zgłaszam administracji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu Napisano 19 Marca 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2021 Odpisze ostatni raz i nie będę zaśmiecał forum. Zbanowanie Ciebie było by nie na rękę nikomu... Kiros stracił by bankomat Ja stracił bym słabego gracza z dużym Eko czyli inaczej FARMĘ Ty stracił byś frajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kwas Napisano 19 Marca 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2021 Jak to powiedział jeden z twoich parobków, krowa która dużo muczy,mało mleka daje widzimy się w reckach panie Winiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GREGx Napisano 19 Marca 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2021 2 godziny temu, R102 napisał: czesto musisz używać skoro wiesz jak działa wibrator i bateria Ja mam napęd jądrowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leonardo_da_Vinci Napisano 19 Marca 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2021 Panowie oraz Panie ja tylko proszę o zachowanie należytej kultury. Dziękuję z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvi Napisano 19 Marca 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2021 Parobek dobre kwasiku widzę ze już zaczynasz odczowac syndrom top 1 wywyższając się możesz bardzo szybko spaść życzę wszystkiego kwaśnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kwas Napisano 19 Marca 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2021 jak już to odczuwać. I nie mam jakiegoś ciśnienia na top1, moja wina, że inni gracze wolniej grają ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi