Winiu Napisano 24 Stycznia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2021 Możeby zwiększyć historię lotów z 24h do np 48h ? było by wtedy łatwiej znaleźć o której godzinie się niszczyło moony. Wczoraj niszczyłem moony, dziś zrobiłem +- 2000 ataków i nie mam zielonego pojecia o której mogę zniszczyć kolejne moony. Taka historia lotów zwiększona do 48h dała by duże ułatwienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AiSeN Napisano 24 Stycznia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2021 Możesz sobie zapisać godzinę w notatniku kiedy niszczyłeś w sumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szaman Napisano 24 Stycznia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2021 12 minut temu, AiSeN napisał: Możesz sobie zapisać godzinę w notatniku kiedy niszczyłeś w sumie Ja tak właśnie robię, i to na karteczce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bencfal Napisano 25 Stycznia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2021 To może po prostu dodać notkę jak jest przy każdym graczu ilość ataków na planetę/gracza/ ilość zniszczonych księżyców. To będzie najlepsza opcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi