AiSeN Napisano 5 Stycznia 2021 Zgłoszenie Napisano 5 Stycznia 2021 Nowy szybki temat z propozycjami: 1. W sklepie z astatami fajnie by było gdyby była opcja ochłodzenia planety za ,,1'' ,,5'' ,,10'' bo nie da się ukryć że na ochładzanie planety o 1 schodzi się mnóstwo czasu przy 20/21 planetach. 2. Przy opcji kupna konta nieaktywnego po wejściu w konto które nas interesuje fajnie by było gdyby planety były od 1-11. Obok rozkładu planet dobrą opcją byłoby widzieć technologie jak są rozwinięte żeby było wiadomo czy konto x jest lepsze od konta y. To tyle nad pomysłami z grą siedzę ale na to potrzeba dużo więcej czasu Pozdrawiam ? Cytuj
Tempy Napisano 5 Stycznia 2021 Zgłoszenie Napisano 5 Stycznia 2021 Zgadzam się z pkt 1. Ja straciłem MASę czasu na schłodzenie wszystkich planet na -99 stopni a schładzałem i Astatami i Trytem . Masakra :P . Jeśli chodzi o drugi pkt to nie jestem przekonany :P Cytuj
hhsnake0 Napisano 6 Stycznia 2021 Zgłoszenie Napisano 6 Stycznia 2021 Ja już dawno zgłaszałem ten pomysł z ochładzaniem planet. Pomysł jak najbardziej potrzebny do szybkiego wprowadzenia. Pomysł nr2. jak dla mnie odpada Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi