Bencfal Napisano 25 Listopada 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Nasz nick: bencfal i beny Treść blokady: multi Nick SGO, który nałożył bana: nebu Szczegółowy opis sytuacji, charakteru bana Przyznaję się bez bicia. Jakoś w kwietniu jak zaczynałem tutaj grać założyłem konto na u10 jako bencfal . Z biegiem czasu zakupiłem 2 konto na u10 w sumie z 3 tyg temu i nazwałem Beny. O koncie bencfal zapomniałem. Przez przypadek jako że mam zapisane dane do logowania A kick bencfal widnieje na innych uniach przez co przez przypadek się zalogowalem. Proszę o usunięcie konta bencfal I odblokowanie mojej osoby konyo Beny. Pozdrawiam i przepraszam za kłopoty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nebu Napisano 25 Listopada 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Konto odblokowane. Co do usuniecia 2 konta to proszę napisac prośbę do administratora. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi