ogwal1 Napisano 20 Listopada 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Uważam za duży błąd akceptowanie farmingu zakładkowego, który powoduje zamulanie gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bencfal Napisano 20 Listopada 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 (edytowane) No ty jesteś nie poważny. Xd 1. W jaki sposób tobie to muli grę? 2. Napisz mi ile masz ramu jaki procesor i jaki Internet ( podłączony przez lab czy przez wifi) 3. Na jakim etapie tobie najbardziej muli gra ? Bo skoro nie używasz zakładek I tobie muli gra to wytłumacz mi skoro niektórzy używają zakładek I im nie muli. Bo nie rozumiem w tedy jak to działa. Edytowane 20 Listopada 2020 przez Bencfal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ogwal1 Napisano 20 Listopada 2020 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 (edytowane) W chwili kiedy załączacie zakładki gra muli. Jeśli kilku graczy używających zakładki farmi razem to gra przymula ciągle. Mam nowy dobry komputer i łącze światłowodowe 125 i tak muli. Nie jesteście tutaj sami, dlatego warto przypomnieć sobie stare i dobre metody farmingu, które pozwolą grać innym graczom. Edytowane 20 Listopada 2020 przez ogwal1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bencfal Napisano 20 Listopada 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Nie mam więcej pytań ? Bart9 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu Napisano 20 Listopada 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Ręce opadają. Miałem Cie ogwal za trochę bardziej ogarniętego Chciałeś graczy przyciągnąć ale chyba chcesz sprawić że zostaniesz sam ? Bencfal dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bencfal Napisano 20 Listopada 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 11 minut temu, ogwal1 napisał: W chwili kiedy załączacie zakładki gra muli. Jeśli kilku graczy używających zakładki farmi razem to gra przymula ciągle. Mam nowy dobry komputer i łącze światłowodowe 125 i tak muli. Nie jesteście tutaj sami, dlatego warto przypomnieć sobie stare i dobre metody farmingu, które pozwolą grać innym graczom. Co to jest łącze swiwtlodowe 125 ? Możesz napisać prędkość pobierania? 300 mb/s 1000 mb/s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu Napisano 20 Listopada 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 można też za błąd uznać to , kto ile siedzi na grze. Proponuje prowadzić limit. 2 godziny czasu dziennie na ogam, żeby dla wszystkich starczyło czasu serwera proponuje też wprowadzić limit na ataki - 300 ataków dziennie , im wiecej ataków tym serwer bardziej muli proponuje też, forum otwierać tylko w 1 oknie, bez kart, bo wtedy zamula forum. Koniecznie proponuję wprowadzić wojsko ogejmowe które będzie czuwało, czy czasami nie siedzisz 2 godzin i 10 minut, czy nie przekroczyłeś 300 ataków no i czy na forum masz otwarte tylko 1 okno. To znacznie usprawni gre. Bencfal dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bencfal Napisano 20 Listopada 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Wiem ! Zróbmy tak jak zrobił nasz kochamy rząd. Wprowadzmy ograniczenie online na grze do 3 osób. Każdy gracz może spedziec 2h i zostaje automatycznie usunięty Dziękuję temu nic nie będzie nikomu mulic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu Napisano 20 Listopada 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 tak ! Obowiązkowo w maseczkach i rękawiczkach żebym to nie załapał jakiegoś "Wirusa" przez gre Bencfal dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GREGx Napisano 20 Listopada 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 od ką wyjąłem kabel z rutera i właozyłem go do kompa to już nie muli mi (chyba że ten moment w przed pierwszym atakiem, ale to wszystkim spowalnia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bencfal Napisano 20 Listopada 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Mówiłem że ma znaczenie czy wifi czy kabel xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LadyDeath Napisano 20 Listopada 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 5 godzin temu, Winiu napisał: tak ! Obowiązkowo w maseczkach i rękawiczkach żebym to nie załapał jakiegoś "Wirusa" przez gre no i oczywiście obowiązkowe testy na obecność Covid-19 ? top 1-10 raz na tydzień 100 astatów top 11-50 raz na dwa tygodnie 50 astatów top 51-100 raz na trzy tygodnie 25 astatów top 101-... raz w miesiącu 10 astatów oczywiście nasz rodzynek OGWAL1 obowiązkowo poza kolejnością test dwa razy w tygodniu - spowodowane jest to sporą ilością dalekich podróży od gali 1 do 11 ... koszt 200 astatów (oczywiście bez urazy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GREGx Napisano 20 Listopada 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 @Lady Deathna jakiej uni grasz..?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LadyDeath Napisano 20 Listopada 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 U2020 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi