Winiu Napisano 9 Listopada 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 Propozycja- dodać kolejną skrzynkę - Diamentową Przykładowe wygrane w skrzynce diamentowej Czas taki jak w pozostałych skrzynkach - 1x na 24h Koszt - Darmowa , w ramach codziennego eventu 1) +2 sloty na ekspedycji 2) 0 % na czarną dziurę 3) 2x wiecej trytu 4) 2x wiecej deuteru 5) + 15 slotów floty 6) +200% wydobycia 7) -50% spalania floty Czekam na opinie innych i może na jakieś jeszcze przykłady co mogło by się znaleźć w takiej skrzynce LadyDeath i Bencfal dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bencfal Napisano 9 Listopada 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 Wydaje mi się że to jest sensowne i rozsądne rozwiązanie. Ponieważ nie będzie marudzenia o eventy plus zachęci graczy do większej aktywności. Jestem za. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvi Napisano 9 Listopada 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 Jestem za. To nest coś co zaczęli do znacznie aktywniejszej gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LadyDeath Napisano 9 Listopada 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 Jestem jak najbardziej na TAK ... bardzo dobry pomysł. Za jednym zamachem zmienić na stronie głównej WYNIKI ZŁOMOWANIA, które już "umarły" na KUP SKRZYNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GREGx Napisano 9 Listopada 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 moje propozycje są takie :1) -2 sloty na ekspedycji2) 100 % na czarną dziurę3) 2x mniej trytu4) 2x miej deuteru5) - 15 slotów floty6) -200% wydobycia7) +50% spalania floty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bencfal Napisano 9 Listopada 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 12 minut temu, GREGx napisał: moje propozycje są takie :1) -2 sloty na ekspedycji2) 100 % na czarną dziurę3) 2x mniej trytu4) 2x miej deuteru5) - 15 slotów floty6) -200% wydobycia7) +50% spalania floty No tak mało śmieszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szaman Napisano 9 Listopada 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 Co to za skrzynki? o co w nich chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu Napisano 9 Listopada 2020 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 (edytowane) a na innych uni ich nie macie?? Edytowane 5 Czerwca 2021 przez Winiu gg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FARMER02 Napisano 9 Listopada 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 Te skrzynki miały być na próbę na uni2020 a gdy się sprawdzą to miały być dodane na pozostałe uniwersa . Lecz łączenie uniwersów odroczyło to w czasie i chyba czas najwyższy aby dodać je na uni 8 i uni 10 . Gdy chciałem to sprawdzić jak to działa to okazało się że losowo dostaje się tylko jedną pozycję a szkoda bo mogło być do wyboru to co nas interesuje . Natomiast twa propozycja Winiu jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tempy Napisano 9 Listopada 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 przy złotej skrzynce to lepiej sobie kupić w sklepie hehehe... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tempy Napisano 10 Listopada 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 zamieniłbym tę nieszczęsną złotą skrzynię na diamentową ale w wrsji Winiego . W pierwszej kolejności nie zapomnieć o EVENTACH ? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bencfal Napisano 10 Listopada 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 No to czekamy na decyzję " prezesa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GREGx Napisano 10 Listopada 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 1 godzinę temu, Bencfal napisał: No to czekamy na decyzję " prezesa" @Bencfal chciał 500 + , ale zamkną Go w czarnej skrzyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bencfal Napisano 10 Listopada 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 12 minut temu, GREGx napisał: @Bencfal chciał 500 + , ale zamkną Go w czarnej skrzyni Straszna z Ciebie maruda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiros Napisano 10 Listopada 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Pomysl ciekawy, mnie sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leonardo_da_Vinci Napisano 11 Listopada 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 To jak się prezesowi podoba to prezes to wdroży, a naród zadowolony będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GREGx Napisano 13 Listopada 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 (edytowane) Panowie i Panie ja mocno pijany byłem jak to pisałem... To jest bardzo dobry pomysł (Myślałem że te wszystkie opcje można dostać a nie wylosować jedną ) Edytowane 13 Listopada 2020 przez GREGx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LadyDeath Napisano 13 Listopada 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 (edytowane) GREGx, bierz przykład ze mnie ... codziennie wieczorem kieliszek nalewki domowej roboty na COVIDA, a w weekend Whisky z Colą gdyby jednak COVIDOWI udało się przetrwać od pn. do pt. I to że piję nalewkę wieczorem, wcale nie oznacza że stara baba ze mnie ? Edytowane 13 Listopada 2020 przez Lady Death Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvi Napisano 13 Listopada 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Lady Death jak whysky to tylko czyścioch lepiej walczy z covidem LadyDeath dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiros Napisano 21 Listopada 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 Ze wzgledu na brak zdlonosci graficznych zamiast diamentowej bedzie drewniana. Niestety nie udalo mi sie wdrazyc tego tak jak proponowal Winiu, ale mam nadzieje ze sie wam rowniez spodoba. W tej chwili wrzucilem to na uni 2020, zaraz sie biore za reszte uniwersum. Pozdrawiam Leonardo_da_Vinci i LadyDeath dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi