ogwal1 Napisano 1 Listopada 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Może by tak wprowadzić opcję 200 slotów wykupowanych za astaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GREGx Napisano 1 Listopada 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 i więcej planet, też może być za astaty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LadyDeath Napisano 1 Listopada 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 11 minut temu, GREGx napisał: i więcej planet, też może być za astaty... Po przekroczeniu danego poziomu PKT(do ustalenia) możliwość dokupienia planetki 20 minut temu, ogwal1 napisał: Może by tak wprowadzić opcję 200 slotów wykupowanych za astaty. To na U2020 zostaną wtedy tylko ekspedycje ... kolega ogwal wyczyści całą galę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GREGx Napisano 1 Listopada 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 @Lady Death ja byłem sarkastyczny... nie można zmieniać gry pod kilku graczy...szczególnie tych którzy teraz siedzą w domu pod czas Covida i zaraz staną się topowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bencfal Napisano 1 Listopada 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 33 minuty temu, ogwal1 napisał: Może by tak wprowadzić opcję 200 slotów wykupowanych za astaty. Beznadziejny pomysł. Mało tego że farmy puste to będą jeszcze bardziej. W formie eventu że x4 wydobycie i plus 30 slotow bądź 50 jak najbardziej. Za astaty broń boże. 26 minut temu, GREGx napisał: i więcej planet, też może być za astaty... A po co Tobie więcej planet ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GREGx Napisano 1 Listopada 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 @Bencfal byłem sarkastyczny... to już w ogóle rozwaliło by grę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bencfal Napisano 1 Listopada 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 @GREGx no to git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FARMER02 Napisano 1 Listopada 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 A może to wam przypadnie do gustu Co do dodatkowych planet to można by zrobić tak jak było u kanaha czyli była do badania technologia kolonizacyjna i co 4 lvl przypadała jedna planeta do kolonizacji . Lecz im większy poziom tech. kolonizacyjnej tym i koszty były większe a i czas był też odpowiednio dłuższy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nebu Napisano 1 Listopada 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 To moze 100 slotów eksp a na iliderach tyle tyle surki ile ma najlepszy "chomik" w banku na danym uni, a i 1000 slotow farmingowych ? ??? jak szaleć to szaleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GREGx Napisano 1 Listopada 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 na ''u2-spieriz-m4ti '' , miałem nawet już 2-3 planety więcej niż inni gracze (byłem top 1) mimo że trzeba było 5 poziomów tej technologi na następną planete... potem miałem więcej laboratoriów itd... w końcu doszedłem do tego że ''normalnym graczom'' zrobienie expedycji na 33 poziom zajmowało troszkę pnad rok , a mi 20 sekund na 36 poziom .... zostawcie grę taką jaka jest. Posłuchajcie tego ktry bardzo skorzystał by na tych zmianach, a jednak apeluje o normalność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ogwal1 Napisano 2 Listopada 2020 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Argumenty powalają. Temat do zamknięcia GREGx dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi