ogwal1 Napisano 1 Listopada 2020 Zgłoszenie Napisano 1 Listopada 2020 Może by tak wprowadzić opcję 200 slotów wykupowanych za astaty. Cytuj
GREGx Napisano 1 Listopada 2020 Zgłoszenie Napisano 1 Listopada 2020 i więcej planet, też może być za astaty... Cytuj
LadyDeath Napisano 1 Listopada 2020 Zgłoszenie Napisano 1 Listopada 2020 11 minut temu, GREGx napisał: i więcej planet, też może być za astaty... Po przekroczeniu danego poziomu PKT(do ustalenia) możliwość dokupienia planetki 20 minut temu, ogwal1 napisał: Może by tak wprowadzić opcję 200 slotów wykupowanych za astaty. To na U2020 zostaną wtedy tylko ekspedycje ... kolega ogwal wyczyści całą galę Cytuj
GREGx Napisano 1 Listopada 2020 Zgłoszenie Napisano 1 Listopada 2020 @Lady Death ja byłem sarkastyczny... nie można zmieniać gry pod kilku graczy...szczególnie tych którzy teraz siedzą w domu pod czas Covida i zaraz staną się topowi Cytuj
Bencfal Napisano 1 Listopada 2020 Zgłoszenie Napisano 1 Listopada 2020 33 minuty temu, ogwal1 napisał: Może by tak wprowadzić opcję 200 slotów wykupowanych za astaty. Beznadziejny pomysł. Mało tego że farmy puste to będą jeszcze bardziej. W formie eventu że x4 wydobycie i plus 30 slotow bądź 50 jak najbardziej. Za astaty broń boże. 26 minut temu, GREGx napisał: i więcej planet, też może być za astaty... A po co Tobie więcej planet ? Cytuj
GREGx Napisano 1 Listopada 2020 Zgłoszenie Napisano 1 Listopada 2020 @Bencfal byłem sarkastyczny... to już w ogóle rozwaliło by grę... Cytuj
FARMER02 Napisano 1 Listopada 2020 Zgłoszenie Napisano 1 Listopada 2020 A może to wam przypadnie do gustu Co do dodatkowych planet to można by zrobić tak jak było u kanaha czyli była do badania technologia kolonizacyjna i co 4 lvl przypadała jedna planeta do kolonizacji . Lecz im większy poziom tech. kolonizacyjnej tym i koszty były większe a i czas był też odpowiednio dłuższy . Cytuj
nebu Napisano 1 Listopada 2020 Zgłoszenie Napisano 1 Listopada 2020 To moze 100 slotów eksp a na iliderach tyle tyle surki ile ma najlepszy "chomik" w banku na danym uni, a i 1000 slotow farmingowych ? ??? jak szaleć to szaleć Cytuj
GREGx Napisano 1 Listopada 2020 Zgłoszenie Napisano 1 Listopada 2020 na ''u2-spieriz-m4ti '' , miałem nawet już 2-3 planety więcej niż inni gracze (byłem top 1) mimo że trzeba było 5 poziomów tej technologi na następną planete... potem miałem więcej laboratoriów itd... w końcu doszedłem do tego że ''normalnym graczom'' zrobienie expedycji na 33 poziom zajmowało troszkę pnad rok , a mi 20 sekund na 36 poziom .... zostawcie grę taką jaka jest. Posłuchajcie tego ktry bardzo skorzystał by na tych zmianach, a jednak apeluje o normalność. Cytuj
ogwal1 Napisano 2 Listopada 2020 Autor Zgłoszenie Napisano 2 Listopada 2020 Argumenty powalają. Temat do zamknięcia GREGx dodał reakcję 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi