d4rn0k Napisano 31 Października 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2020 jak w temacie. po wielu latach gry mam dość psychicznie, nie chce co chwila przechodzić tego samego. wnerwia mnie niemoc, bo wiem, że i tak nie da się uciec... to chora sytuacja, gdzie całe uni nie ma tyle punktów co 1. chciałem coś zbalansować, a jestem ciągłym celem. nie żale się, taka gra i nie ma dyskusji ale *rwa ile razy? i nie ma tu mowy o fs. nawet ich nie robię. zrzucenie ks i wlot, lub zwykły wlot, co za różnica. przy takiej dysproporcji? (ja nie miałem nic prócz szperaczy i kilku UT). może ktoś z silniejszą psychiką i samozaparciem coś ugra na tym koncie bo wydaje mi się, że całkiem jest niezłe... jak dla mnie już szkoda je*anego czasu! prośba do SGO albo innego uprawnionego, zajmijcie się przekazaniem. będę tu zaglądał jeszcze w razie pojawienia się jakiś pytań etc... niepozdro. ps. pisałem do Ciebie ale w ch** uparta ci** jesteś i nie odpuściłeś... postawił bym Ci dowolną flotę jak % zbierasz do zadania (surowce to żaden problem), ale musiałeś wbijać i nie dawać sobie spokojnie grać. ps2. obraźliwe słowa powyżej są absolutnie zamierzone, liczę się z konsekwencjami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bencfal Napisano 31 Października 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2020 Mogę je przytulić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szaman Napisano 31 Października 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2020 Spokojnie kolego, taka gra. Do zaliczenia zadań pozostał mi tylko 1 atak na 500kk%, floty poniżej tego % od dzisiaj przestały mnie interesować. Od teraz możesz sobie spokojnie słać ekspedycje, o ile nie postawisz floty na 500kk%. Gdy zdobędę upragniony atak wszyscy mogą odetchnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu Napisano 31 Października 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2020 Żeby mi tak kiros Od banował moje konto które ma bana niesłusznie, zadbał bym o to żeby kolega szaman miał rywala ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szaman Napisano 31 Października 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2020 No szkoda. Tez bylem za odbanowaniem Twojego konta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi