kiros Napisano 9 Września 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2020 Cześć, jak sami widzicie uniwersum 8 jest jeszcze niesprawne, niestety jest to większy problem jak myślałem i potrzebuje więcej czasu żeby się z tym uporać. Do tego dochodzi ograniczenie mojego czasu i nie mogę zrobić tego w parę minut ale postaram się to załatwić najszybciej jak tylko będę mógł. Przepraszam za kłopot i proszę o cierpliwość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiros Napisano 9 Września 2020 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2020 Informuje ze blad na uniwersum 8 zostal pokonany i wszystko powinno dzialac, wgrany zostal stan z dnia 06.09.2020 02:00:00. Niestety pozniejsze dane mialy tyle bledow ze potrwalo by to kolejne kilka dni zeby dojsc do ladu, ale w gescie rekompensaty bedziecie mogli do 11.09.2020 20:00:00 zbierac na ekspedycjach 5 razy wiecej deuteru lub trytu i dodatkowo macie 2 sloty wiecej do dyspozycji. Jeszcze raz, najmocniej przepraszam i dziekuje za cierpliwosc. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi