LadyDeath Napisano 11 Sierpnia 2020 Zgłoszenie Napisano 11 Sierpnia 2020 Oddam konto, statystyki poniżej.W każdej gali jest planeta z moonem.Moony do powiększenia mają standardową średnice.Kontakt na forum. Do weekendu czekam na zgłoszenia, później wytypuję kandydata Cytuj
GREGx Napisano 11 Sierpnia 2020 Zgłoszenie Napisano 11 Sierpnia 2020 Chętnie wezmę, oto moje referencje:Punkty: Punkty 767.000.320.178.430 1/1686 Flota: GREGx http://ogam.online/skins/epic/img/m.gif WojownicyPanaKleksa 277.535.848.302.700 zresztą grałem tam kiedyś jako ''Gracz_Rezerwowy'' i nawet jakiś czas byłem w top 1 . Odszedłem chyba jako top 3 z powodu błędów, a teraz chętnie bym pograł. Cytuj
hhsnake0 Napisano 11 Sierpnia 2020 Zgłoszenie Napisano 11 Sierpnia 2020 Oddam konto, statystyki poniżej.W każdej gali jest planeta z moonem.Moony do powiększenia mają standardową średnice.Kontakt na forum. Do weekendu czekam na zgłoszenia, później wytypuję kandydata Polecam to konto !Koleżanka prowadzi je bardzo sumiennie Do dnia dzisiejszego flota pilnowana co do 1 sekundy Szkoda, że odchodzisz ale życzę Ci wszystkiego najlepszego w realu , reszta w PW Cytuj
akwabul Napisano 12 Sierpnia 2020 Zgłoszenie Napisano 12 Sierpnia 2020 Z wielka przyjemnoscia zasiade za sterami tego konta Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi