hhsnake0 Napisano 31 Lipca 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2020 Siedzę tutaj już jakiś czas i w sumie mam obraz tego jak to wygląda.Jako były administrator za czasów Deusx'a, wiem co admin robił źle i dlaczego ogam upadł. Błędy starego admina: Brak zainteresowania serwisemBrak obecności na forumBrak poprawekMonotonne gry i zabawyAstaty...astaty....astaty a w zamian nic.... Jeśli chodzi o Ciebie kirios, niestety idziesz w podobnym kierunku... 1)Forum zdycha i gdyby nie garstka ludzi - świeciłoby pustkami... 2)Ciebie praktycznie nie ma, ani na SB ani na forum. Niestety jesteś tylko kolorkiem, który świeci się na dole forum..... 3)Bugi są, bugi zgłaszamy, a one dalej funkcjonują....Nie rozliczyłeś też wszystkich graczy, którzy klonowali surowce.... 4)Moderatorzy? inni admini? jakakolwiek administracja? Ktoś kto by chciał coś wprowadzić? Odświeżyć?Masz tutaj 2 "cichociemnych", którzy ani "me" ani "be".... słabo...... 5)Fajnie, że wprowadzasz eventy, ale to ZA MAŁO !Konkursy, nowe gry na forum, coś co zmobilizuje graczy.....Nie wiem od czego masz ludzi w administracji.... chyba od tego, żeby byli "kolorowi".... ( nie wspomnę już o ich codziennej obecności 6)Niestety dalej ogam to maszynka do wyciągania drobnych.... Nic tu się nie dzieje......A ty jako właściciel, też NIC NIE ROBISZ............ Znowu powoli to zdycha............. Idziesz w ślady Deusx'a............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LadyDeath Napisano 31 Lipca 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2020 Smutne to ... ale prawdziwe, da się odczuć że gra powoli "umiera" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bencfal Napisano 31 Lipca 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2020 Za krótko gram aby jakoś się wypowiadać. Ale jak patrzyłem na zakładkę konkursy czy eventy to ostatnie w 2019 roku były. I najwięcej się działo w 2019 teraz tutaj bieda wieje jakoś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhsnake0 Napisano 31 Lipca 2020 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2020 I najwięcej się działo w 2019 Najwięcej się działo w 2016-2018......W 2019 prawie nic się nie działo..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhsnake0 Napisano 1 Sierpnia 2020 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2020 Kirios może warto odnowić konkursy?Jak coś mogę prowadzić te, które sam kiedyś wprowadziłem na ogam, czyli: -Liga typera (chociaż mało się dzieje teraz w świecie sportu)- Mistrz zgadywania- Papier, Kamień, Nożyce ( pytanie czy masz jeszcze skrypt, który deusx napisał?) Dodatkowo mam jeszcze z 2 pomysły na forum....Tylko jak Ty to widzisz....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiros Napisano 1 Sierpnia 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2020 Jestem otwarty na wszelkie propozycje, jeśli chodzi o Papier..., to nie przyglądałem się skrypcie, ale zawsze moge napisać swoj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi