Bencfal Napisano 29 Lipca 2020 Zgłoszenie Napisano 29 Lipca 2020 Dzień dobry Przed zakupem naukowca miałem czas badania ekspedycja 19 dni 7 H. Po zakupie nic nie zmieniło się. Wczoraj podnioslem laboratorium i spadło mi o 17h tylko. Z matematycznego punktu widzenia 30% z 19 dni to nie 17h. Pozdrawiam.
FARMER02 Napisano 29 Lipca 2020 Zgłoszenie Napisano 29 Lipca 2020 Decydując się na oficera naukowca trzeba przeczytać info w nawiasie . To wiedziałbyś że naukowiec skraca badanie przed załączeniem badania . Czyli wpierw oficer a potem dopiero załącz badanie i będzie ok
Bencfal Napisano 29 Lipca 2020 Autor Zgłoszenie Napisano 29 Lipca 2020 Wiem. Zakupiłem bo podczas rozbudowy laboratorium więc nie mogłem badań robić 1
Winiu Napisano 29 Lipca 2020 Zgłoszenie Napisano 29 Lipca 2020 Było zgłaszane 2x I ja zgłaszałem, i snejk zgłaszał
Bencfal Napisano 29 Lipca 2020 Autor Zgłoszenie Napisano 29 Lipca 2020 W takim razie może tym razem coś uda się im naprawić/
Bencfal Napisano 30 Lipca 2020 Autor Zgłoszenie Napisano 30 Lipca 2020 Admin to jakiś uda się tej problem rozwiązać? Bo stoi mi laboratorium. Czy po prostu zwróćcie astaty i tyle.
kiros Napisano 30 Lipca 2020 Zgłoszenie Napisano 30 Lipca 2020 Z tego co widze to bez naukowca mial bys 26 dni na planecie matce dla tech.ekspedycji, a z naukowcem masz 18 dni. Wedlug mnie dziala, prosze poraw mnie jesli sie myle ?
Winiu Napisano 30 Lipca 2020 Zgłoszenie Napisano 30 Lipca 2020 może to co napisze nie jest dla nas graczy korzystne ale cóż, błąd to błąd.Naukowiec który trafisz na expedycjii / skrzynkach pozostaje na stałe , nawet jeśli w sklepie nie masz wykupionego naukowca to go masz kupisz naukowca i czas badań się nie zmienia hhsnake0 dodał reakcję 1
Bencfal Napisano 31 Lipca 2020 Autor Zgłoszenie Napisano 31 Lipca 2020 Cześć. Więc tak. Przy sumie 708 pk laboratorium czas badania ekspedycja u mnie wynosił 19d 07h 16m 34s tyle mam na 26 lvl. W momencie gdy podnioslem sume pk na 733 Czas budowy: 18d 14h 45m 15s W momencie podnoszenia laboratorium nie wykonywalem badania oraz jak rozbudowywalem laboratorium w tym momencie zakupiłem naukowca. Winiu może potwierdzić ponieważ z nim rozmawiałem o badaniach i rywalem się czy tak długo itd. Tak albo miałem już to włączone nie wiedząc oraz bez informacji w twoje pakiety że aktywny albo naprawdę coś nie działa z nim.
hhsnake0 Napisano 31 Lipca 2020 Zgłoszenie Napisano 31 Lipca 2020 Jak traficie w skrzyni skrócenie badań to macie je na zawsze Wtedy nie działa naukowiec....Jest sporo takich niuansów ale po co zgłaszać..... Raz zgłosiłem, to zostało to olane, więc korzystam z udogodnień..... Edit: A nie wspomnę o bugu przy zakupie astatów......Kupujesz za 50zł a dostajesz....... A nie zgłam, bo kirios już raz mi zabrał nadmiar, więc temat zna a błąd nadal TRWA :)
Bencfal Napisano 31 Lipca 2020 Autor Zgłoszenie Napisano 31 Lipca 2020 W złotej skrzynce które kupuje A astaty nigdy mi się nie trafiło naukowiec.
kiros Napisano 31 Lipca 2020 Zgłoszenie Napisano 31 Lipca 2020 W złotej skrzynce które kupuje A astaty nigdy mi się nie trafiło naukowiec.Twoj naukowiec dziala, wylaczylem ci go teraz i oddalem astaty, sprawdz sobie teraz ile czasu masz bez niego. Pozdrawiam
kiros Napisano 31 Lipca 2020 Zgłoszenie Napisano 31 Lipca 2020 Jak traficie w skrzyni skrócenie badań to macie je na zawsze Wtedy nie działa naukowiec....Jest sporo takich niuansów ale po co zgłaszać..... Raz zgłosiłem, to zostało to olane, więc korzystam z udogodnień..... Edit: A nie wspomnę o bugu przy zakupie astatów......Kupujesz za 50zł a dostajesz....... A nie zgłam, bo kirios już raz mi zabrał nadmiar, więc temat zna a błąd nadal TRWA :) Nie olane, mam tylko sporo pracy zaleglej po covid i nie mam zbytnio czasu
Bencfal Napisano 31 Lipca 2020 Autor Zgłoszenie Napisano 31 Lipca 2020 Dawaj tak.Usuń mi naukowca. I zobaczymy co się zmieni w tedy kupię i się okaże czy działa czy nie
Rekomendowane odpowiedzi