Bencfal Napisano 29 Lipca 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2020 Dzień dobry Przed zakupem naukowca miałem czas badania ekspedycja 19 dni 7 H. Po zakupie nic nie zmieniło się. Wczoraj podnioslem laboratorium i spadło mi o 17h tylko. Z matematycznego punktu widzenia 30% z 19 dni to nie 17h. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FARMER02 Napisano 29 Lipca 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2020 Decydując się na oficera naukowca trzeba przeczytać info w nawiasie . To wiedziałbyś że naukowiec skraca badanie przed załączeniem badania . Czyli wpierw oficer a potem dopiero załącz badanie i będzie ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bencfal Napisano 29 Lipca 2020 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2020 Wiem. Zakupiłem bo podczas rozbudowy laboratorium więc nie mogłem badań robić 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu Napisano 29 Lipca 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2020 Było zgłaszane 2x I ja zgłaszałem, i snejk zgłaszał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bencfal Napisano 29 Lipca 2020 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2020 W takim razie może tym razem coś uda się im naprawić/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bencfal Napisano 30 Lipca 2020 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2020 Admin to jakiś uda się tej problem rozwiązać? Bo stoi mi laboratorium. Czy po prostu zwróćcie astaty i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiros Napisano 30 Lipca 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2020 Z tego co widze to bez naukowca mial bys 26 dni na planecie matce dla tech.ekspedycji, a z naukowcem masz 18 dni. Wedlug mnie dziala, prosze poraw mnie jesli sie myle ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu Napisano 30 Lipca 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2020 może to co napisze nie jest dla nas graczy korzystne ale cóż, błąd to błąd.Naukowiec który trafisz na expedycjii / skrzynkach pozostaje na stałe , nawet jeśli w sklepie nie masz wykupionego naukowca to go masz kupisz naukowca i czas badań się nie zmienia hhsnake0 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bencfal Napisano 31 Lipca 2020 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2020 Cześć. Więc tak. Przy sumie 708 pk laboratorium czas badania ekspedycja u mnie wynosił 19d 07h 16m 34s tyle mam na 26 lvl. W momencie gdy podnioslem sume pk na 733 Czas budowy: 18d 14h 45m 15s W momencie podnoszenia laboratorium nie wykonywalem badania oraz jak rozbudowywalem laboratorium w tym momencie zakupiłem naukowca. Winiu może potwierdzić ponieważ z nim rozmawiałem o badaniach i rywalem się czy tak długo itd. Tak albo miałem już to włączone nie wiedząc oraz bez informacji w twoje pakiety że aktywny albo naprawdę coś nie działa z nim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhsnake0 Napisano 31 Lipca 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2020 Jak traficie w skrzyni skrócenie badań to macie je na zawsze Wtedy nie działa naukowiec....Jest sporo takich niuansów ale po co zgłaszać..... Raz zgłosiłem, to zostało to olane, więc korzystam z udogodnień..... Edit: A nie wspomnę o bugu przy zakupie astatów......Kupujesz za 50zł a dostajesz....... A nie zgłam, bo kirios już raz mi zabrał nadmiar, więc temat zna a błąd nadal TRWA :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bencfal Napisano 31 Lipca 2020 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2020 W złotej skrzynce które kupuje A astaty nigdy mi się nie trafiło naukowiec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiros Napisano 31 Lipca 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2020 W złotej skrzynce które kupuje A astaty nigdy mi się nie trafiło naukowiec.Twoj naukowiec dziala, wylaczylem ci go teraz i oddalem astaty, sprawdz sobie teraz ile czasu masz bez niego. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiros Napisano 31 Lipca 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2020 Jak traficie w skrzyni skrócenie badań to macie je na zawsze Wtedy nie działa naukowiec....Jest sporo takich niuansów ale po co zgłaszać..... Raz zgłosiłem, to zostało to olane, więc korzystam z udogodnień..... Edit: A nie wspomnę o bugu przy zakupie astatów......Kupujesz za 50zł a dostajesz....... A nie zgłam, bo kirios już raz mi zabrał nadmiar, więc temat zna a błąd nadal TRWA :) Nie olane, mam tylko sporo pracy zaleglej po covid i nie mam zbytnio czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bencfal Napisano 31 Lipca 2020 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2020 Dawaj tak.Usuń mi naukowca. I zobaczymy co się zmieni w tedy kupię i się okaże czy działa czy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bencfal Napisano 31 Lipca 2020 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2020 Zamykaj to. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi