Bencfal Napisano 23 Lipca 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 Witam. To znowu ja. Ogólnie fajnie że są takie zadania można coś robić itd. Jakiś cel do osiągnięcia jest. Ale teraz tak. Jako że 90% osób gra eko to ciężko będzie wykonać zadanie obronę księżyca. Moje pytanie do admina i osób aktywnych. Czy można po prosić kogoś o pomoc w zrobieniu owego zadania ?? Czy muszę czekać aż ktoś nagle stwierdzi A dobra zniszcze mu księżyc. ?? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhsnake0 Napisano 23 Lipca 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 Raczej musisz się z kimś dogadać Ty komuś, on Tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bencfal Napisano 23 Lipca 2020 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 No rozumiem. Ale czy admin nie będzie miał przeciwwskazań To może Ty byś chciał pomóc. Co do wszystkiego dogadamy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhsnake0 Napisano 23 Lipca 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 Ja mam to zadanie już za sobą Mi się nie opłaca poświęcić 50kk GSów, żebyś Ty zarobił na zadaniu Szukaj ludzi, którzy nie mają jeszcze wykonanego tego zadania.Admin nie daje bana za takie akcje o ile atakujący pozbiera swój złom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mg4 Napisano 23 Lipca 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 Jaka Unia kolego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GREGx Napisano 23 Lipca 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 (edytowane) nagroda za to zadanie jest 100.000.000.000.000 w dexiea koszt poświęconych GS-ów to 212......tak że raczej będziesz musiał poczekać aż ktoś na Ciebie poleci...chyba że się z kimś ''wymienisz'' pozbieracie po sobie złom i odbudujecie w detonatorium, czy jak sie to teraz nazywa.... Edytowane 23 Lipca 2020 przez GREGx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bencfal Napisano 24 Lipca 2020 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2020 Uni 2020. No jak dla mnie osoba która atakuje zbiera cały złom i tyle. Innej opcji nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bencfal Napisano 26 Lipca 2020 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2020 To jest ktoś zainteresowany pomocą ? Uni 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi