Bencfal Napisano 23 Lipca 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 Witam. Troszkę głupie pytanie Ale ten kto pyta ten nie błądzi. Jest zadanie wykonaj 45 ekspedycji. Jak rozumieć to polecenie ? Bo chodzi o to jak sprawdzałem przed wysłaniem ( wysłałem 5 ekspedycji) miałem 40 . Jak ta cała 5 wróciła to wyskoczyło mi ma 41 tylko. To jak wykonać to zadanie w takim razie??? Pozdrawiam. Beny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viher Napisano 23 Lipca 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 (edytowane) Domyślam się, że mówisz o zadaniu które brzmi dokładnie tak: "Wykonaj 45 ekspedycji w ciągu ostatnich 24 godzin. " Musisz mieć wykonane co najmniej 45 ekspedycji w przeciągu poprzednich 24 godzin, wtedy możesz kliknąć i Ci zaliczy zadanie. W Twoim przypadku najpewniej podczas, kiedy wysłałeś miałeś 40 ekspedycji i wysłałeś kolejne 5 żeby mieć 45, 4 ekspedycje się przedawniły (były wykonane ponad 24h wcześniej, stąd je odjęło od całej liczby) Edytowane 23 Lipca 2020 przez Viher Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bencfal Napisano 23 Lipca 2020 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 Rozumiem. 1 ekspedycja jest ważna 24h. Nie ma o 24 restartu licznika. Dzięki za pomoc mordeczko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viher Napisano 23 Lipca 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 Tak jak mówisz, nie resetuje się to o 24 a chodzi o 24 godziny wstecz i ekspedycje, które się w poprzednich 24 godzinach zakończyły Luz, nie ma problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi