hhsnake0 Napisano 12 Lipca 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2020 Top: 11EKO: TOP 9Flota: BARKBank: 900 BLN Wydobycie dzienne: ok 50 BLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faziee Napisano 12 Lipca 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2020 wydobycie niby skad takie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sky-Yu Napisano 12 Lipca 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2020 Witaj. Chętnie przejmę Twoje konto.Obecnie gram na uni5, wróciłem po paroletniej przerwie. Mam możliwość grania w pracy, więc konto się nie zmarnuje.Wszystkie niezbędne informacje jakie będziesz potrzebował udzielę na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GREGx Napisano 13 Lipca 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2020 jak takie jak na u8 mam wydobycie top2 a Wales top 1 i On ma 40 bez grosza a ja 38 w dexie przy jego 600k... punktów bez floty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romaneq Napisano 21 Lipca 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2020 jeśli to aktualne to chętnie przejmę to konto aby zagrać na uni8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GREGx Napisano 21 Lipca 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2020 Czołem Panie hhsnake0 Ja chętnie zaopiekuje się Twoim kontem, w moich rękach pójdzie jeszcze bardziej w górę. Na u8 jestem top 1 i nie widze przeszkód by to samo osiągnąć na u5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romaneq Napisano 21 Lipca 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2020 Czołem Paniehhsnake0 Ja chętnie zaopiekuje się Twoim kontem, w moich rękach pójdzie jeszcze bardziej w górę. Na u8 jestem top 1 i nie widze przeszkód by to samo osiągnąć na u5 ale przecież uni5 zaraz połączą z uni8, po co Ci drugie konto? ;O dla astatów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツツ Napisano 21 Lipca 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2020 Czołem Paniehhsnake0 Ja chętnie zaopiekuje się Twoim kontem, w moich rękach pójdzie jeszcze bardziej w górę. Na u8 jestem top 1 i nie widze przeszkód by to samo osiągnąć na u5 Sie połasiłeś na astaty w momencie łączenia kont no nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhsnake0 Napisano 21 Lipca 2020 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2020 konto oddam osobie, która nie ma konta na u8..... konto nie zostanie przejedzone na astaty........GREGx....... wstydziłbyś się........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi