romaneq Napisano 17 Czerwca 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2020 Cześć, czy ktoś mógłby mi łopatologicznie wytłumaczyć jak działają ekspedycje albo podesłać jakiś link? Na razie ślamazarnie robie technologie ekspedycyjna i mam dopiero 17 poziom.Co można otrzymać, kiedy można wysyłać, i jakie są limity statków? Może głupie pytanie ale nigdy z tego nie korzystałem a grałem tylko na progameli.net i ciut ciut w ogame ale tak dawno temu, że już nic nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu Napisano 17 Czerwca 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2020 http://forum.ogam.online/topic/7118-poradnik-ekspedycje/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romaneq Napisano 17 Czerwca 2020 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2020 (edytowane) dzięki! czyli tylko 150 000 000 szperaczy mozna wyslac? to po co ludzie maja ich nawet i 2 000 000 000 czy to się opłaca? tak ogólnie? Edytowane 17 Czerwca 2020 przez romaneq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu Napisano 17 Czerwca 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2020 Mam je po to, żeby blokować rekordy Przez to blokowanie nie zdejmujecie szperaczy innym bo nie widzicie ich w rekordach mateuszek dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi