Fin Napisano 21 Maja 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2020 Zmiana max ilość slotów expedycji na=komp/10+expo/4 z zachowaniem bonusów oraz dodaniem opcji "auto wysyłania". Bonusy 25 i 30lv zachowane.Widzę to tak:- wysyłamy expo tradycyjnie to na planecie (tu aktywność jak obecnie)/moonie pojawia się aktywność w losowym przedziale 7-15min po wysłaniu-można skorzystać z auto wysyłacza który ilość dost floty będzie dzielił po równo na ilość slotów (w ostatnim może być więcej) ale auto-wysyłacz wysyłałby flotę w losowym przedziale 20-60min po przylocie oraz generował aktywność na monie z losowej wartości 2-6 min po wysłaniu. Pomysł być może extremalny ale ciekawi mnie wasza realcja Polowanie na expy przybrałoby inny ciekawszy i prostszy wymiar + więcej ich będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elobreko12 Napisano 21 Maja 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2020 Fin ja na prawdę nie wiem skąd Ty te pomysły bierzesz zróbmy jeszcze wykup lepszych dział do zabawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhsnake0 Napisano 21 Maja 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2020 Jeszcze chwila a Fin zaproponuje nam ręczne sterowanie stadem naszych flot Dla mnie pomysł od razu ląduje w koszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skuzi Napisano 21 Maja 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2020 Przy używaniu autowysyłacza wystarczyłoby skanować moony z aktywnością 45-53 co minutę i masz na tacy szperacze, autowysyłacz nie zdąży nic wysłać. Przypuszczam, że już nawet tobie druga propozycja się nie podoba. Co do slotów, jest to tylko zwiększenie zysków/strat nic nie urozmaica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi