hhsnake0 Napisano 21 Maja 2020 Zgłoszenie Napisano 21 Maja 2020 Cześć, Gram od paru dni na Uniwersum 2020.Dostałem już kilka wiadomości, gróźb i innych mniej czy bardziej miłych określeń co do mojego systemu skanowania planet.Chcę tutaj opisać jak ja to robię, aby CI mniej doświadczeni byli świadomi tego, że się da i jest to w 100% uczciwe Po 1:Stworzyłem sobie mapę całego uniwersum, mam ją zapisaną w exelu i dzięki temu wyszukuję wszystkie Wasze kolonie. Po 2:Po wyszukaniu waszych koloni zapisuję link do waszych kolonii Po 3:Jak mam linki do waszych kolonii, to wklejam je do worda i tworzę hiperłącze Po 4:Jak mam hiperłącze, to mogę otworzyć 21 zakładek, gdzie macie planety Po 5:Jak mam zakładki z waszymi planetami, to naciskam przycisk szpiegowania planety i księżyca Cała czarna magia Nie używam programów szpiegowskich ani innych wspomagaczy Przez 10 dni kopiowałem sobie galaktyki i teraz mam łatwiej, ot to cała magia Oczywiście to jest mój sposób i jest on w 100% legalny. Moja ciężka praca w kopiowaniu galaktyk się będzie powoli zwracała Poradnik kieruję do osób niedoświadczonych Cytuj
Fin Napisano 21 Maja 2020 Zgłoszenie Napisano 21 Maja 2020 Nie prosciej wklejac na strone soja na wew i stamtad spr ? Co prawda ilość celow ograniczona miejscem i wymaga raczej 1 os soja ale chyba jeszcze szybsze. Niektorzy takie "mapki" wrzucaja na fora i aktualizuja na bierzaco ps fajny plan z excelem pod 1 wzgledem łatwości sortowania, graty Cytuj
hhsnake0 Napisano 21 Maja 2020 Autor Zgłoszenie Napisano 21 Maja 2020 nie gratuluj bo nie ja to wymyśliłem W sumie to już robiłem z 15 lat temu na ogame.pl Tutaj bez tego nie ma co robić floty.... TAKA MAŁA WSKAZÓWKA DLA NOWYCH Jak wiecie już jak my to robimy, to teraz czas na was ! Budujcie floty Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi