elobreko12 Napisano 22 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 (edytowane) Proponuję uwzględnić resort wydobycia w karcie "surowce". Nie ma żadnej wzmianki ile ten 1% i więcej podnosi sumę wydobycia. Myślałem, żeby zrobić to tak jak jest opisane z geologiem: wydobycie z resortem "1% 2% ..." myślę że będzie cieszyć oko i dowiemy się czy warto inwestować w dalszy rozwój tego ulepszenia.A co do resortów obrony albo podnieść je do 3-5% bo są one po prostu nie opłacalne gdyż mało kto w ogóle inwestuje w obronę wiec po co inwestować w resort. Większe liczby większa chęć zbudowania Edytowane 22 Kwietnia 2020 przez biatch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robinek Napisano 22 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 (edytowane) Jestem za! Szczególnie za tymi resortami obrony, szczególnie na u2020 gdzie jest pz za obronę. Edytowane 23 Kwietnia 2020 przez Robinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LadyDeath Napisano 26 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2020 Popieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elobreko12 Napisano 30 Kwietnia 2020 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2020 pobawiłem się trochę w symulatorze i praktycznie ten resort obrony daje tyle (tu przykład) 100 mln OW vs ciężkie działa z 1 % resortuto niszczy po prostu więcej OW a straty są takie same. Moim rozwiązaniem choć też nie jakimś super efektownym, aby było warto w to inwestować, Podnieść o 1% każdego z dostępnych opcji czyli: 1% osłony 1% uzbrojenia 1% tarczy. Tutaj dam przykład:1 000 000 OW vs 1 000 000 Ciężkich dział laserowych z 0 resortem:Zostanie OW: 991.667 z 1% :991 221 z 2%:990.834 Wniosek zostawiam Wam czy jest to opłacalne. Myślę, że zmiany są niezbędne. PS. wiem, że liczby statków nie są jakieś zawrotne, ale przy większych ilościach jest to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi