ANOREXIA Napisano 1 Marca 2020 Zgłoszenie Napisano 1 Marca 2020 (edytowane) top1-5.608.918.752.922top1 badań-400top1 budynków-5.555.046.910.630flota to szperybank nie jest pusty Trochę trytu jest kończy się 28 lvl Ekspedycji Edytowane 1 Marca 2020 przez ANOREXIA Cytuj
Viher Napisano 2 Marca 2020 Zgłoszenie Napisano 2 Marca 2020 Coś konkretnego interesuje Cie w zamian? Cytuj
Leonardo_da_Vinci Napisano 2 Marca 2020 Zgłoszenie Napisano 2 Marca 2020 Ewentualna blokada konta może interesować i to by było tyle w tym temacie. Cytuj
ANOREXIA Napisano 2 Marca 2020 Autor Zgłoszenie Napisano 2 Marca 2020 Coś konkretnego interesuje Cie w zamian?Co proponujesz?jakieś inne konto? Cytuj
ANOREXIA Napisano 2 Marca 2020 Autor Zgłoszenie Napisano 2 Marca 2020 Ewentualna blokada konta może interesować i to by było tyle w tym temacie.Może ciebie trzeba zablokować i ludzie mieli by większy spokój.jak nie zainteresowany to po co się udzielasz.tyle na ten temat. Cytuj
Leonardo_da_Vinci Napisano 2 Marca 2020 Zgłoszenie Napisano 2 Marca 2020 Konto należy do właściciela serwisu nie do Ciebie, więc nie możesz go sprzedać za FLACHĘ i to mnie interesuje. Za samą propozycję sprzedaży konta może zostać nałożona blokada. Sprzedać możesz coś co należy do Ciebie, jeżeli masz coś takiego. Cytuj
ANOREXIA Napisano 2 Marca 2020 Autor Zgłoszenie Napisano 2 Marca 2020 Konto należy do właściciela serwisu nie do Ciebie, więc nie możesz go sprzedać za FLACHĘ i to mnie interesuje. Za samą propozycję sprzedaży konta może zostać nałożona blokada. Sprzedać możesz coś co należy do Ciebie, jeżeli masz coś takiego. Naucz się czytać...pisze oddam czy ty tylko widzisz tą flache? Cytuj
Leonardo_da_Vinci Napisano 2 Marca 2020 Zgłoszenie Napisano 2 Marca 2020 Mniejsza z tym co widzę i czy umiem czytać, czy nie. Nie ma to żadnego znaczenia, znaczenie ma tylko nasza interpretacja regulaminu, a dokładniej kirosa, który raczej nie będzie zadowolony że osoba trzecia sprzedaje za flachę jego własność. Cytuj
ANOREXIA Napisano 2 Marca 2020 Autor Zgłoszenie Napisano 2 Marca 2020 Mniejsza z tym co widzę i czy umiem czytać, czy nie. Nie ma to żadnego znaczenia, znaczenie ma tylko nasza interpretacja regulaminu, a dokładniej kirosa, który raczej nie będzie zadowolony że osoba trzecia sprzedaje za flachę jego własność.Yhym czyli sprzedaje za pomocą forum?hehe masz człowieku głowę na karku Cytuj
Leonardo_da_Vinci Napisano 2 Marca 2020 Zgłoszenie Napisano 2 Marca 2020 już tu było takich paru nie Ty pierwszy i pewnie nie ostatni. Cytuj
ANOREXIA Napisano 2 Marca 2020 Autor Zgłoszenie Napisano 2 Marca 2020 już tu było takich paru nie Ty pierwszy i pewnie nie ostatni.Za stary jestem Cytuj
Winiu Napisano 2 Marca 2020 Zgłoszenie Napisano 2 Marca 2020 Konto należy do właściciela serwisu nie do Ciebie, więc nie możesz go sprzedać za FLACHĘ i to mnie interesuje. Za samą propozycję sprzedaży konta może zostać nałożona blokada. Sprzedać możesz coś co należy do Ciebie, jeżeli masz coś takiego. idzie to obejść Pewnie wiesz jak sie handlowało kontami na orginale.sprzedawało się nie konto a CZAS poświecony na rozwój konta Cytuj
Leonardo_da_Vinci Napisano 3 Marca 2020 Zgłoszenie Napisano 3 Marca 2020 idzie to obejść Pewnie wiesz jak sie handlowało kontami na orginale.sprzedawało się nie konto a CZAS poświecony na rozwój konta oczywiście że teoretycznie idzie obejść ale, suma summarum i tak wszystko zależy od właściciela serwisu Cytuj
Albi117755 Napisano 3 Marca 2020 Zgłoszenie Napisano 3 Marca 2020 p proponuje dać mu bana profilaktycznie xd Cytuj
mirai99 Napisano 4 Marca 2020 Zgłoszenie Napisano 4 Marca 2020 Wszystkim bana, zamknąć server od razu Cytuj
deresz Napisano 11 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Napisano 11 Kwietnia 2020 Witam serdecznie może ma ktoś konto do oddania bardzo chętnie bym pograł i pobawił się na nowo na czymś szybkim. Co do doświadczenia posiadam ładnych kilka lat gry na ogame zwykłym ale w sumie już bardzo dawno temu. Morze coś się znajdzie?? Cytuj
ANOREXIA Napisano 11 Kwietnia 2020 Autor Zgłoszenie Napisano 11 Kwietnia 2020 Witam ponownie,konto aktualne i do oddania Cytuj
ANOREXIA Napisano 11 Kwietnia 2020 Autor Zgłoszenie Napisano 11 Kwietnia 2020 (edytowane) jakieś referencje?Tylko konkretneBank spory,Trytu nie mało i Tech ekspedycji na 29 za nie długo się skończy. Edytowane 11 Kwietnia 2020 przez ANOREXIA Cytuj
deresz Napisano 11 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Napisano 11 Kwietnia 2020 Hmmm ja też bardzo chętnie bym poprowadził takie konto jestem tutaj nowy więc niestety ale nie mam jakiegoś poparcia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi