kiros Napisano 2 Stycznia 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 Witam was wszystkich serdecznie, chcialbym was poinformowac ze dnia 17.01.2020 o godzinie 16:00 zostanie otwarte nowe uniwersum 2020Parametry uniwersum zostaly utworzone na podstawie ankiety:Szybkość: x300 Wydobycie: x300 Floty: x50PZ z Floty: 50%, z Obrony: 20% Niestety akcje z nagroda musze odwolac, bardzo mi przykro z tego powodu Serdecznie zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sopi89 Napisano 3 Stycznia 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2020 O popatrz pierwszy raz widzę takie coś by coś wygrać rejestrując się do gry Niezły pomysł kiros:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirai99 Napisano 3 Stycznia 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2020 O popatrz pierwszy raz widzę takie coś by coś wygrać rejestrując się do gry Niezły pomysł kiros:) Pozdrawiam Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sopi89 Napisano 3 Stycznia 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2020 No zapomniałem:) Pozdrawiam Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ANOREXIA Napisano 3 Stycznia 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2020 Prędkość flot x100,złom 70% z floty i 30% z obrony.Takie parametry chyba bardziej by zachęcały do gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nyczu99 Napisano 8 Stycznia 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2020 Jest prowadzona jakas akcja marketingowa aby zachecic nowych graczy do sprobowania swoich sil na ogam? Jak patrze na Ogame gameforge'a to nowe kilkunastodniowe uni ma 4k kont, 1000 aktywnych na wersji polskiej. Generalnie kazdy kraj/jezyk ma swoje serwery wiec gdyby tu zrobic wersje w jez. angielskim to kto wie Jezeli cos sie zmienilo to mnie poprawcie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi