Blokada_przez_kiros Napisano 21 Grudnia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2019 Witam, odsiedziałem swoje na Banie. Proszę o unbana SB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blokada_przez_kiros Napisano 23 Grudnia 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leonardo_da_Vinci Napisano 24 Grudnia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 ja blokady nie dawałem więc nie ściągnę, w ogóle nie kojarzę tego bana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blokada_przez_kiros Napisano 25 Grudnia 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2019 Słoik prowokuje każdego, i ciach Bana nie dostanie....Świństwo z waszej strony nie więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi