sopi89 Napisano 17 Grudnia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2019 (edytowane) Witam nie wiem czy to błąd czy też nie ale miałem zarobione ok 700 falang do tego zadania Dzis wchodzę i nie mam ani jednej Zrobiłem tylko jedno na próbę... W zadaniu nie ma napisane ze to trzeba zrobić w ciągu doby czy coś... Proszę o przywrócenie zrobionych falang... https://ifotos.pl/zobacz/Screensho_qaraasn.jpg Zapomnialem dodać Uni10 Nick sopi89 Edytowane 17 Grudnia 2019 przez sopi89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiros Napisano 18 Grudnia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2019 Ilosc wykonanych falang sie nie resetuje i masz tylko jedno uzycie falangi, nie wiem co robiles i jak ale na twoim koncie jest tylko jedna wykonana falanga. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sopi89 Napisano 18 Grudnia 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2019 A wcześniej było juz prawie 700 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi