mg4 Napisano 11 Grudnia 2019 Zgłoszenie Napisano 11 Grudnia 2019 Nasz nick:pro100wpysk Treść blokady: do wyjaśnienia Nick SGO, który nałożył bana; kiros Konto przejąłem od kolegi po wczesniejszych ustaleniach z wlascicielem oraz po konsultacji z administratorem kirosem, były problemy z hasłem itp ale szczęśliwie się udało zalogować, owo zdarzenie zgłosiłem przez opcję zgłoś grę z tego samego IP, także proszę o unban z konta oraz wypowiedź samego Jorgusia bo jakąś dziwna sytuacja się zrobiła poczułem się jak bym zchakowal konto .
mg4 Napisano 11 Grudnia 2019 Autor Zgłoszenie Napisano 11 Grudnia 2019 Jakie machloje? Podałeś mi passy do konta nie właściwe po czym na moje Pw nie odpowiedziales na forum się pozegnales a że temat był oficjalny z administratorem to poprosiłem o ustawienie m@ila i hasła, po czym Ty mi rano wrzocasz i z pretensjami rany boskie ocb idź pan precz z takim zachowaniem ja zdębiałem.
kiros Napisano 11 Grudnia 2019 Zgłoszenie Napisano 11 Grudnia 2019 Konto wrocilo do wlasciciela. Moj blad, zapomnialem ze KMueller lubi krecic i dalem sie wkrecic gorzej jak maly czterolatek.Temat zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi