kiros Napisano 22 Listopada 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2019 Witam,dzisiaj udalo mi sie wrzucic wersje mobilna na Uniwersum 5 (ver.1.0), mam nadzieje ze do jutra uda mi sie wyposazyc wszystkie uniwersa.Zeby przejsc do wersji mobilnej, albo z niej wyjsc, trzeba bedzie przelaczyc to recznie - zakladka Przełącz . A tutaj kilka Screenow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOCZAR Napisano 22 Listopada 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2019 Sorry ale na 5 już wczoraj było i nie jest dobrze. Wolałbym żeby było to gdzieś w ustawieniach konta. A nie w menu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiros Napisano 23 Listopada 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2019 Mozna zawsze zmienic, chcialem tylko ulatwic przlaczanie miedzy panelami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiros Napisano 23 Listopada 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2019 Zmienilem na cos takiego, moze teraz nie bedzie uprzykzac wam zycia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KMuellerek Napisano 23 Listopada 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2019 Zmienilem na cos takiego, moze teraz nie bedzie uprzykzac wam zycia menu.PNGBardzo fajnie , czy to działa na każdym stylu??Moczar weź już....noooooo! Marudo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiros Napisano 23 Listopada 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2019 Tak w każdym stylu powinno działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiros Napisano 23 Listopada 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2019 Ok, kazde Uniwesum zostalo wzbogacone o wersje mobilna, zycze milej zabawy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirai99 Napisano 24 Listopada 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2019 Na u10 przy okazji wersja normalna się rozjechała, spłaszczone obrazki planet, spłaszczone wiadomości... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiros Napisano 25 Listopada 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2019 Zmienilem, wiadomosci nie powinny sie rozlewac i podglad tez zostal poprawiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sopi89 Napisano 28 Listopada 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2019 Witam ja w sprawie wersji mobilnej Nie wiem czy toblad czy też nie ale nie da się:-Zobaczyć czasu końca trwającego badania-wejść w wiadomości jak są już przeczytane Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiros Napisano 28 Listopada 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2019 Witamzakladka Badania poprawiona, wejsc do wiadomosi mozna pod ikona Wspolnoty, ikona wiadomosci na niebiesko w menu ma za zadanie tylko o poinformowaniu uzytkownika ze ma nowe wiadomosci w skrzynce - tak samo jak w wersji Desktopowej. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sopi89 Napisano 29 Listopada 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 (edytowane) Witam Nie wiem czy to tu pisać czy też nie w razie czego proszę o przeniesienie Chciałem dodać taką propozycję aby przy budynkach gdzie pisze kwota budynku zrobić jeszcze ile brakuje surowców do wybudowania budynku. A i jeszcze jedno wersją mobilną nie ma szyfrowania tak samo forum w wersji mobilnej Edytowane 29 Listopada 2019 przez sopi89 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sopi89 Napisano 2 Grudnia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2019 Proszę o naprawienie klawisza A dokładnie napisu powrót przy kasowaniu planety. Nie da się powrócić jak się skasuj planetę za kolejnym razem. Funkcja działa tylko za pierwszym razem potem trzeba odświeżac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiros Napisano 3 Grudnia 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2019 Ok, zobacze co sie da z tym zrobic, a tym czasem poprawilem plynnosc przelaczania miedzy mobilna a desktopowa wersja -> nie trzeba juz odswiezac przegladarki, przelancza sie automatycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sopi89 Napisano 15 Grudnia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2019 (edytowane) Nie wiem czy to błąd ale wyczytałem na forum że można zrobić sobie sam moon-a lecz gdy to próbuje pisze mi że niemozliwa akcja. Nie wiem czy to błąd wersji mobilnej bo tej używam A może po prostu ta funkcja nie działa już. Pozdrawiam Łukasz Dobra nieaktualne Edytowane 15 Grudnia 2019 przez sopi89 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sopi89 Napisano 4 Stycznia 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2020 Prosba jeśli jest to możliwe przenieś funkcję zmiany wersji gdzieś w inne miejsce bo zdaza sie przypadkiem wcisnąć ts funkcje na telefonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sopi89 Napisano 11 Stycznia 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2020 Dodaje nowy post bo chyba pominięto moja prośbę i dodając nową uwagę która zauważyłem wczoraj czyli o opcję handlarz Może i to mało istotne ale gdy wpisuje się surowce na wymiane nie pokazuje ile ile by zabrał surowca przed wymiana poprostu nie przelicza w locie drugą sprawa to podczas skanowania planet w galaktyce po przepracowaniu gracza nie usuwa się obraz osoby przeskanowanej i zasłania na następnych układach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiros Napisano 11 Stycznia 2020 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2020 To z handlarzem postaram się dodać jak najszybciej, a jeśli chodzi o skanowanie to z boku jest opcja skanowania planet i nie wyskakują żadne okienka.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi