Coreyek Napisano 30 Października 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2019 Witam! Chetnie przygarne konto od osoby ktora chce zakonczyc przygode z ogame, lub nieaktywnej.Statystyki obojetne lecz czym lepsze to lepiej PozdrawiamCorey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Października 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2019 A umiesz coś latać, czy przewalisz mi statki w 3 dni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coreyek Napisano 30 Października 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2019 gralem na uni9 w ogame, kiedys tu grałem dawno temu a teraz grałem dlugi czas na tureckim ogame.... ale padło . . . a co do pytania czy padnie w 3 dni... tego nikt nie wie.. Ps. pozdrowienia z Rybnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 30 Października 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2019 gralem na uni9 w ogame, kiedys tu grałem dawno temu a teraz grałem dlugi czas na tureckim ogame.... ale padło . . . a co do pytania czy padnie w 3 dni... tego nikt nie wie.. Ps. pozdrowienia z Rybnika JAk bedziesz dbał tak bedziesz miał... TO jest do przewidzenia czy bedzie flota czy padnie ... wystarczy jej pilnować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi