William Wallace Napisano 29 Września 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2019 Witam Już kilka osób proponowało aby zwiększyć ilość ekspedycji.Wydaje mi sie to dobrym pomysłem,ale nie za nic. Można dodać nowe badanie albo nowy budynek jak fragmentum który przy jakimś poziomie dodaje nowe sloty ekspedycji. Nie musi to być łatwe może to być połączenie np.zrobione na kilku planetach lub np.resort który daje na którymś poziomie dodatkowe sloty. Temat myśle do dyskusji i ciekawe co o tym myślicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inik Napisano 29 Września 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2019 Jaki cel miałoby zwiększenie ilości slotów ekspedycji? Obecnie można sporo dodatkowego deuteru dzięki szperaczom mieć, a w grze nie chodzi o to by były one głównym źródłem surowców. Z drugiej strony więcej szperaczy to większy złom, może by to rozruszało graczy do budowy flot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
William Wallace Napisano 29 Września 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2019 Jednak więcej surowców masz z ataków niż ekspedycji. Bardziej chodziło mi właśnie o tym co piszesz więcej statków wiecej ruchu flot w powietrzu.Jedni będą chcieli więcej surowców i więcej trytu zdobyć a dla flociarzy szansa na złom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ANOREXIA Napisano 29 Września 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2019 może zrobić że maksymalną ilość Deuteru przywiezie tylko 500kk szperaczy a tryt 100kk?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zybi Napisano 29 Września 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2019 Tech. szpiegowską można z tym połączyć i nadprzestrzenną. To ta technologia odpowiada za poszukiwania wiec niech każdy poziom da jakis minimalny profit do znalezionego dexu lub trytu lub do czasu na expy niech skraca nadprzestrzenna czas szperaczy na expach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niucek Napisano 29 Września 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2019 Nie trzeba nic z niczym łączyć tylko wrzucic odgórnie możliwosc wiekszej ilosci flot ekspedycjidziś całe G przywożą te szpery a ci co latają na ekspedycje bedą zmuszeni do budowy wiekszej ilosci flotyz 6 slotów lużno można dać z 10 z mozliwoscią wykupienia 2-3 slotów za staty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi