Gość Napisano 24 Września 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2019 Nick: ZbojnikUni: 10 Prosta sprawa, przy próbie skasowania raportów z ekspedycji, czy też raportów wojennych [mam ich około 1,500 - 2,500 w skrzynce] wyrzuca mnie z powrotem do menu wiadomości. I tak za każdym razem, czy chcę skasować jedną wiadomość, pięć lub wszystkie na raz, dzieje się to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szaman Napisano 24 Września 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2019 Potwierdzam mam to samo, też U10.Przy małej ilości wiadomości można skasować, ale gdy jest ich sporo to nie kasuje nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiros Napisano 24 Września 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2019 Dokonalem pewnej zmiany, nie mam niestety mozliwosci sprawdzenia tego sam bo nie posiadam 1k wiadomosci, mozecie prosze sprawdzic czy dziala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leonardo_da_Vinci Napisano 24 Września 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2019 swoją drogą po co wam taki spam w wiadomościach ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drop Napisano 24 Września 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2019 za spam w skrzynkach powyżej 1k powinna być jedynie możliwość kasowania wiadomości po jednej aż do stanu 999 wiadomościSkoro ktoś trzyma tyle wiadomości, to oznacza, że każda jest dla niego ważna. Usuną w hurcie i będzie płacz.Nad to max ilość wiadomości w skrzynce ustawić na 2k i po problemie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szaman Napisano 24 Września 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2019 (edytowane) Jacy wy niekumaci!!. Właśnie chodzi o to aby spamu nie trzymać.Ale jak się skanuje całe uni, a potem farmi, to wybaczcie ale jakoś o kasowaniu wiadomości się nie pamięta. Drop ja ciebie za bardzo nie znam, ale jak tak będziesz się wszędzie wpierdzielał bez znajomości tematu to nikt cię nie polubi Wszystko działa, i te niezaznaczone, i te usuń z działu Edytowane 24 Września 2019 przez Szaman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirai99 Napisano 24 Września 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2019 Mógłby ktoś dropowi urlop zafundować, dożywotni najlepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi