Inik Napisano 23 Sierpnia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2019 Witam Coś mało się Was wita w tym miejscu na forum, ale co tam, ja to zrobię. Mam na imię Dominik. Kiedyś grałem w oryginał tej gry na uni24, potem trochę grałem na prywatnym serwerze, na którym adminem był pewien gościu o czteroliterowym nicku na literę "f". Byłem tam moderatorem na forum i GO na jednym z UNI. Chciałem tam wrócić do gry, ale chyba admin zwiną interes, dlatego jestem tutaj. Pod jakim nickiem tam występowałem niech zostanie tajemnicą, nie jest to ważne. Interesuję się trochę programowaniem i ostatnio czymś o tajemniczej nazwie jaką jest apologetyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leonardo_da_Vinci Napisano 24 Sierpnia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2019 Witamy i życzymy miłej gry oraz dużo złomów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koles69 Napisano 24 Sierpnia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2019 (edytowane) No witamy w świecie gdzie spotkała się cała śmietanka z różnych universow, gdzie dostaje sie bany za nic, gdzie operatorzy skutecznie uprzykrzają życie, mimo wszystko powodzenia i nie wychylaj sie zbyt mocno bo pewien szeryf czuwa.Za jakis czas zdanie będziesz miał podobne, chyba ze obierzesz taktykę wazeliniarza. Pozdro Jeszcze zapomnialem dodać na sam temat graczy, dookola kombinatorzy i donosiciele, utopili by Cie w przysłowiowej łyżce wody Edytowane 24 Sierpnia 2019 przez koles69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi