Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

2 modyfikacje:

1. Ekspedycje

-wzory losowania bez zmian

-dodatkowe sloty za astaty w ilości tech ekspedycji (jak normalnie 5 slotów to kolejne 5 można dokupić w cenie obecnej 5ast/slot/14dni)

-dodatkowe sloty za astaty w ilości tech komp-eksped (jak normalnie 20 slotów komp i 5 expo to można dokupić do 15 dodatkowych w cenie obecnej 5ast/slot/14dni)

2 Bank

-ograniczenie wielkości do sumy posiadanych magazynów

-ograniczenie wielkości do sumy posiadanych magazynów*krotność

krotność=domyślnie=1 można podnieść budując specjalny magazyn 1lv=0.5 tz 5lv to krotność x3.5

Koszt magazynu i krotność do uzgodnienia zawsze to coś nowego.

Co o tym sądzicie?

ps do expo można by dodać ograniczenie iż loty mogą być tylko z planety lub tylko z moona :)

Napisano (edytowane)

Duża ilość slotów ekspedycji wypatrzy grę. Nie chodzi o to by były one głównym źródłem surówki.

Bank,, Tutaj bardziej by pasowała pojemność taka jaka cena najdroższego budynku do wybudowania * 2.

Pomysł z wielkością magazynów zmusił by do rozbudowy magazynów, co mogło by być kłopotliwe na zimnych planetach.

Edytowane przez Inik
Napisano

Jeśli ty będziesz miał więcej slotów to ja też i nic Ci to nie da. To zły pomysł.

Co do banku To dla niego tu jestem poniekąd ;)

Ale podoba mi się ten pomysł na starych uni :P

Chciałbym zobaczyć jak ktoś się pode mnie podstawia, albo mnie złomuje bez banku ;D

Napisano (edytowane)

Od siebie:

czas na grę

pln na astaty by gra dalej była

swoje wcześniejsze konta

wsparcie dla paru nowych graczy

rożne pomysły

parę razy info do ada o padach serw

...

Starczy?

ps a Ty co dałeś?

Edytowane przez Fin
  • 4 miesiące temu...
Napisano

... już wiem czyj był pomysł jakiś czas temu w rządzie RP , żeby przymusowo wprowadzić firanki w autobusach miejskich.

Fin / fine  to chyba koniec w jakimś języku i ty też skończ już...